Çardak Güreşleri için geri sayım başladı

Bu yıl 290’ıncı kez düzenlenecek olan Geleneksel Tarihi Çardak Yağlı Pehlivan Güreşleri için geri sayım başladı. 26 Ağustos’ta Çamlık Er Meydanı’nda düzenlenecek olan güreşlerin her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

658

Çardak Belediyesi 290. Geleneksel Tarihi Çardak Yağlı Pehlivan Güreşleri, 26 Ağustos’ta Çamlık Er Meydanı’nda düzenlenecek.

Bu yılki güreş ağalığını Truva Şirketler Grubu Başkanı ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Kılıç’ın kazandığı güreşler saat 11:00’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunumu ile başlayacak.

Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci ve Güreş Ağası Turgay Kılıç, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan’ı, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz’u, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek’i, Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Halil Ertuğrul’u, CHP İl Başkanı Levent Gürbüz ve Merkez İlçe Başkanı Can Ergun’u, CHP Geçmiş Dönem Milletvekili Serdar Soydan’ı ve CHP Geçmiş Dönem İl Başkanı Hamza Karagöz’ü makamlarında ziyaret ederek, güreşlere davet etti.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş