Çanakkale'ye yeni tat; Sampi Pide

9362

 Sampi Pide, 1989 yılında Ankara Mesnevi’de başlattığı lezzet yolculuğunu 2008 yılında Metro Holding çatısı altında devam ettirerek, yiyecek ve içecek sektöründe adından bahsettirdi. 1995 yılından itibaren Sampi Pide Franchising sistemiyle bayilik sistemine geçerek, Türkiye genelinde kurumsal yapısı ile sektörde ilk ve tek zincir pide markası olma özelliğini 26 yıldır koruyor. Türkiye genelinde hızla büyüyen Sampi Pide, Samsun’un birbirinden lezzetli ve her geçen gün çeşitlilik kazanan pideleri ile bundan sonra Kepez bölgesinde bulunan Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi karşısında çok yakında Erdemoğlu Medikal farkıyla Çanakkale halkıyla buluşacak.

60 farklı pide çeşidi

60 farklı içerikli pide hazırlayan Sampi, farklı damak zevklerine hitap ediyor. Vejeteryan, kırmızı et, beyaz et ve çocuklara kadar herkesin damak tadına uygun pideler, ustaları tarafından yumuşak, bol malzemeli, dumanı üstünde hazırlanıyor. Orijinal Samsun pidesinin lezzetini klasik kıymalı, kuşbaşılı, peynirli pidelerle sınırlamayan Sampi; sebzeli, kavurmalı, sucuklu, tel peynirli, tereyağlı ve yumurtalı gibi birçok seçenekle her türlü damak zevkine en yüksek kalitede hizmet sunuyor.

“Damak çatlatan lezzetlerin sırrı, kullanılan malzemelerde saklı!”

Geleneksel Samsun Pidesini günümüzün modern ve hijyenik üretim yöntemleriyle sevenlerine sunan Sampi Pide’nin benzersiz lezzetinin sırrı, sebzenin en tazesini, etin en kalitelisini kullanmasıdır. Düşük yağ oranına sahip %100 dana eti ve günlük hazırlanan sebzeler ile yapılan pideler “Sampi Pide” restoranlarında enfes bir tada bürünüyor. Tecrübeli pide ustaları, deneyimli yönetim kadrosu ve ilk günkü heyecanını hiç yitirmeyen girişimcileriyle Sampi Pide, lezzet ve hizmette kalitesini ortaya koymuş franchise şube ağı ve başarılı işletmesiyle, sektörde günümüzün ve geleceğin parlayan yıldızı olmaya devam edecektir.

(Yusuf Sonkurt)

Paylaş