havadurum

Çanakkalespor zoru başardı

Deplasmanda Bozcaadaspor`u Batuhan`ın ikinci yarıdaki kafa golüyle 1-0 mağlup eden
1 maçı eksik Kırmızı-Beyazlı takım zirveyi kendisi gibi yenilgisiz Arslancaspor`la paylaşıyor

665
12 takımın mücadele verdiği Çanakkale Süper Amatör Ligin 8. haftasında favori takımlar kazandı. Bozcaada`nın sentetik çimle kaplı sahasında Çanakkalespor Batuhan`ın kafa golüyle galibiyetler serisine devam etti. 3 puanı hanesine yazdırdı. Ancak, 75`de Fırat Kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Çanakkalespor Antrenörü Aşikar Çelik, “Bozcaada her zaman zor bir deplasmandır. Rakibimiz de bu haftaya kadar 3 gol yemişti. Şampiyonlukta iddialı. Golü bulduktan sonra 10 kişi kalmamıza rağmen skoru koruduk. Böylesine zor bir deplasmanda Bozcaadaspor’a ilk mağlubiyetini tattırdığımız için mutluyuz. Bozcadaspor Başkanı Osman Ataol ve Antrenörü Orhan Acar’a, bizi centilmence ağırladıkları için teşekkür ederiz” dedi.
Sonucu itibariyla haftanın önemli maçında Hastanebayırıspor`u topa tutan Arslancaspor sahadan 7-1 galip ayrılarak, maç fazlasıyla ve 20 puanla klasmanın zirvesinde yer aldı. Süper Amatör`ün diğer maçlarında Biga Adaspor Geyikli Belediyespor`u 6-0, Yeşil Bayramiçspor deplasmanda Harbişspor`u 2-1, Bigaspor Tarımspor`u 4-2 mağlup etti. Geliboluspor Kepezspor 2-2 berabere kaldı.
 
1.Amatör`de Lapsekispor lider
10 takımın yer aldığı Çanakkale 1.Amatör Ligin 7. haftası sonunda Çardakspor`u 5-3 yenip, 18 puana yükselen Lapsekispor liderliğini sürdürdü. Haftanın maçında Barbarosspor`u sahasında 3-2 mağlup eden Ezinespor topladığı 14 puanla çıkışa geçti. Şampiyon adayları arasında yer aldı. Haftanın diğer müsabakalarında Gökçeadaspor Kocatepe`yi 5-2 ile uğurladı. Yenicespor Kavaklık ile 1-1, Ecespor Bayırköy`le 0-0 berabere kaldı. OLAY SPOR
Paylaş