havadurum

Çanakkalespor BAL’a koşuyor

Biga Adaspor`u 3-0 mağlup eden Kırmızı-Beyazlı takım 5`te 5 yaparken, Çanakkale Süper Amatör Ligi`nin en başarılı takımı olduğunu kanıtladı.

Beş maçta rakip fileleri 15 kez havalandırıp, kalesinde gol görmeyen Çanakkalespor, maç başı 3 gol ortalamasıyla rakiplerine gözdağı vermeye devam ediyor.

Çanakkalespor Antrenörü Aşikar Çelik galibiyet serisini sürdürdüklerini belirterek, Çok pozisyona girdik. Daha farklı bitebilirdi. Bizi en çok sevindiren, gol yemeden kazanmaktır. İlk yarıyı lider bitirmek istiyoruz" dedi.

891
 
 
Çanakkale yerel futbol liglerine devam edildi. 12 takımın hedefleri doğrultusunda mücadele verdiği Süper Amatör Ligde seri galibiyetlerini sürdüren Turgay Kılıç başkanlığındaki Çanakkalespor bu kez 18 Mart Stadı Sentetik Sahasında Biga Adaspor`a patladı. Rakibini net skorla 3-0 (Goller; Bünyamin, Uğur, Yoldaş) mağlup edip, lige ağırlığını koydu. Soğuk havaya rağmen tribünleri dolduran yüzlerce seyirci maçı seyir keyfi alarak izledi. Bu kategoride oynanan müsabakalarda Kepez iddialı Bozcaada ile 0-0 berabere kaldı. Gelibolu Y.Bayramiç`i 4-3, Arslanca Harbiş`i 4-0, Biga Hastanebayırı`nı 6-0, Geyikli Belediye Tarım`ı 4-0 mağlup etti. Favorilerin kazandığı haftada şampiyonluk mücadelesi veren Çanakkalespor, Arslancaspor ve Bigaspor`un haftayı 3`er puanla kapatması yarışın ne denli zorlu geçeceğini gösterdi. Hafta sonu merkez sentetik sahada oynanacak Çanakkale yerel derbisinde Çanakkalespor`la Arslancaspor karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka futbol tutkunlarını şimdiden heyecanlandırmaya başladı.
 
 
1.Amatör`de yarış hızlı
10 kulübün yer aldığı ve tek grup halinde oynanan Çanakkale 1.Amatör Ligde haftanın önemli maçı imi iddialı takım Lapsekispor ile Ezinespor arasında oynandı. Karşılaşmayı 2-1 kazanan ev sahibi Lapsekispor liderliğini puan farkıyla sürdürdü. Bu kategoride yapılan diğer maçlarda Gökçeada Çardak`ı 1-0, Barbaros Kocatepe`yi 4-0, Yenice Bayırköy`ü 3-0 ve Kavaklık Ece`yi 4-1 mağlup etti.
Paylaş