havadurum

Çanakkalespor - Arslancaspor

Bir tarafta kayıp puansız Arslancaspor, diğer yanda sadece 1 beraberliği bulunan zirve hedefli Arslancaspor yerel derbide kozlarını paylaşacaklar

1117
Galibiyet serisini sürdürüp, taraftar desteği ile birlikte rüzgarı arkasına alan şampiyonluk adayı Çanakkalespor ile mütevazi bütçeyle kurulan dişli takım Arslancaspor hafta sonu 18 Mart Stadı`nda karşı karşıya gelecek. İşadamı Turgay Kılıç`ın başkanlığını, Aşikar Çelik`in Antrenörlüğünü yaptığı potansiyelli kulüp Çanakkalespor`a karşın eski profesyonel futbolcu, eski klasman hakemi, Arslanca`nın hem Muhtarı hem de Kulüp Başkanı Özkan Vural ile Antrenör-Menajer Ali Rıza Gürbüz yönetimindeki Arslancaspor`un sergileyecekleri futbol ve alacakları sonuç şimdiden merak uyandırmaya başladı. Sezon sonunda kategori atlayarak Bölgesel Amatör Ligde (BAL) yer almak için tüm olanaklarını seferber eden bu iki takımın hafta sonu 18 Mart Stadı Sentetik sahasında yapacakları mücadeleyi çıplak gözle seyretmek isteyen yüzlerce Çanakkaleli futbol sever müsabaka saatini beklemeye başladı.
 
Başkanların maçla ilgili görüşü
Turgay Kılıç (Çanakkalespor)
Bizim yönetim, teknik ve futbolcu kadrosu ile hedefimiz Çanakkale Şampiyonluğu. Diğer maçlarda olduğu gibi Arslancaspor karşısında da 3 puan istiyoruz. Müsabakanın dostluk havası içinde geçmesini bekliyoruz . Hak eden kazansın. Ligin ilk 5 haftası geride kalırken, iki takım da olumlu sonuçlar aldılar. Seyir keyfi yüksek, çekişmeli bir müsabaka olacağını düşünüyorum. Arslancaspor`a başarılar diliyorum.
 
Özkan Vural (Arslancaspor)
Önce şunu ifade etmeliyim ki, bu müsabakanın sonucu ne olursa olsun, kazanan Çanakkale futbolu olacak. Çok iyi bir teknik ekip ile elit bir futbolcu kadrosuna sahibiz. Arslancaspor mütevazi bütçesi ile kapasitesinin üstünde mücadelesini sürdürüyor. Centilmence bir karşılaşma olması tek dileğimiz. Hak eden galip gelsin. Çanakkaleliler temposu yüksek, heyecan içinde geçecek bir müsabaka izleyecekler.
Paylaş