havadurum

Çanakkaleliler şans oyunlarına bel bağladı

Avrupa Kupaları İddaa’yı coştururken yine en çok oynanan şans oyunu Sayısal Loto oldu. Çanakkaleli bayilerle görüştük ve Çanakkalelilerin en çok ilgi duyduğu şans oyununun hangisi olduğunu sorduk.

702
 
Umudunu şans oyunlarına bağlayan Çanakkalelilerin yoğun ilgisini çeken iddia da tercih edilen şans oyunları arasında yer alıyor. Alım gücünün her geçen gün azalmasıyla birlikte vatandaşlar, hayallerini gerçekleştirmek için bayilere akın ediyor. Şans oyunlarına yönelen vatandaşlardan bazıları büyük ikramiye kazanmasıyla birlikte işyeri kurmayı hayal ettiğini belirtirken, bazı vatandaşlar da ev almayı düşündüklerini dile getirdiler.
 
 
İddaa’nın Avrupa Kupaları’nın başlamasıyla büyük ilgi gördüğünü fakat hala en çok oynanan oyunun Sayısal Loto olmaya devam ettiğini belirten eski Garaj Milli Piyango bayisi Ahmet Başoğul, 19 Şubat tarihli Milli Piyango çekilişinde 2 Milyon TL. ikramiyenin kendi bayilerinden çıktığını ve işlerin arttığını belirtti ve “İddia da günlük oynanan bir oyun olduğu için o da ilgi görüyor, fakat Sayısal Loto yine zirvede. 19 Şubat tarihli Milli Piyango çekilişinde 2 Milyon TL verdik. Avrupa kupalarıyla birlikte hafta içi de hareketlendi iddia da” dedi.
Paylaş