havadurum

Çanakkaleliler nerede, kimle?

Kenti profesyonel ve amatör liglerde temsil eden Belediyespor, Dardanelspor, Bozcaadaspor, Karabiga İçdaşspor takımlarını hafta sonu ciddi rakipler bekliyor. Yerel maçlar ise rekabet ortamında sürüyor...

517
Çanakkale Dardanelspor
Devre arası çalışmalarını Antalya Belek ve kendi tesislerinde tamamlayıp, kadrosunu Onur Koçak (stoper), İskender Kamapoğlu (forvet) ve Fatih Şahin (forvet)’le takviye eden Kırmızı-Beyazlı takım yer aldığı 3.lig, 3.grupta ikinci yarının ilk maçında Antalya temsilcisi Tekirova Belediyespor’u konuk ediyor. Karşılaşmayı Zonguldak’ta muhasebecilik yapan Ulusal Hakem Osman Ender Bulut yönetecek.Yarın (22 Ocak 2012 pazar) 18 Mart Stadı’nda 13.30’da başlayacak müsabakanın sonucu iki takım için de büyük önem taşıyor. Çanakkale Dardanelspor kazanırsa Play-Off için umutlanacak. Aksi sonuçlar ise deplasman takımı Tekirova Belediyespor’a yarayacak. Sezonun ilk devresinde, iki takım arasında Güney’de oynanan maç 0-0 beraberlikle sonuçlanmıştı.
 
Çanakkale Belediyespor
File’de Türkiye 2.liginde zirve mücadelesi veren Mavi-Beyazlı Kulübün Bayanlar Voleybol Takımı, ikinci yarının üçüncü maçında Sarıyer’le karşılaşıyor. Yarın (22 Ocak 2012 pazar) saat 16.00’da 18 Mart Spor Salonu’nda başlayacak müsabakaya mutlak kazanma parolası ile çıkacak Çanakkale Belediyespor böylelikle ilk yarıda İstanbul’da 3-1 kaybettiği maçın rövanşını da almak istiyor. Grubunda normal sezonu ilk 4 takım arasında bitirenlerin Play-Off’a yükseleceği maratonda Çanakkale Belediyespor bu karşılaşma öncesi ikinci sırada bulunuyor. Spor severlerin, çekişmeye sahne olması beklenen müsabakaya ilgi göstereceği sanılıyor.
 
Bölgesel Amatör Lig
BAL’da maratonun ikinci yarısı hafta sonu 13 grupta oynanacak müsabakalarla start alıyor. Bu kategorinin 11 takımlı 10. grubunda mücadele veren Çanakkale ekipleri Bozcaadaspor ile Karabiga İçdaşspor yarın (22 Ocak 2012 pazar) saat 13.30’da Bozcaada’da karşı karşıya geliyor. Şiddetle puana ihtiyacı olan takımların Çanakkale derbisinde ev sahibi olmanın avantajıyla Bozcaadaspor favori bulunuyor. İlk yarıda Biga İlyas Bayram Stadı’nda yapılan maçı Bozcaadaspor 2-0 kazanmıştı. Rövanş niteliği de taşıyan müsabakanın sonucu merakla bekleniyor.
 
U-18 Akademi Ligi
U-14, U-15, U-16 ve U-17 Akademi Liglerinin devre arası tatilinde olduğu hafta sonunda Çanakkale Dardanelspor’un U-18 Akademi Ligi takımı fikstür gereği yarın (22 Ocak 2012 pazar) saat 11.00’de 18 Mart Stadı, Sentetik Sahasında İstanbul ekibi Eyüpspor’u ağırlıyor. Geçen haftayı Bay takım olarak geçiren Kırmızı-Beyazlı U-18’ler sahaya mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak.
 
Yerel futbol ligleri
Çanakkale Amatör kümelerine bugün, yarın ve çarşamba günü yapılacak Süper Amatör, 1.Amatör, U-19 ve U-14 kategorisi maçlarıyla devam edilecek. Merkez, ilçe ve beldelerde oynanacak karşılaşmaları Çanakkaleli hakemler yönetecek.
Paylaş