havadurum

Çanakkaleliler nerede, kiminle?

Çanakkale takımları ne zaman, nerede, kiminle karşılaşacak?...

779
Çanakkale Belediyespor
Yer aldığı Türkiye Bayanlar Voleybol 2.liginde Play-Off’a yükselme mücadelesi veren Çanakkale Belediyespor yarın (4 Mart 2012 pazar) saat 16.00’da 18 Mart Spor Salonu’nda İzmir ekibi Arkas’la karşılaşıyor. Klasmanda Karşıyaka ve Sarıyer’in ardından üçüncü sırada bulunan Mavi-Beyazlı kızlar salona Arkas maçını mutlak kazanmak için çıkacak. Çanakkale Belediyespor bu müsabakanın ardından normal sezonun son iki maçını deplasmanda Kocaeli Büyükşehir Belediyespor ve iç salonda Altınoluk’la yapacak.
 
Karabiga İçdaşspor
Futbol’da Bölgesel Amatör Ligde mücadele veren Çanakkale takımlarından Karabiga İçdaşspor yarın (4 Mart 2012 pazar) Biga İlyas Bayram Stadı’nda saat 13.30’da Balıkesir Belediyespor’la karşılaşıyor. Şimdilik matematiksel olmasa da düşmesi muhtemel Karabiga İçdaşspor sahaya 3 puan ve prestij için çıkacak. Bu kategoride ligde kalması kesinleşen Bozcaadaspor haftayı fikstür geğreği müsabaka oynamadan Bay takım olarak geçirecek.
 
Akademi Ligi Takımları
Çanakkale Dardanelspor’un Marmara Grubunda yer alan Akademi Ligi takımları hafta sonunu deplasmanlarda geçirecek. Devre arası tatiline giren U-18’lerin maçı bulunmuyor. Balıkesirspor galibi U-14 ve U-15’ler bugün (3 Mart 2012 cumartesi) İstanbul Nevzat Demir Tesislerinde saat 12.00 ve 13.45’de başlayacak maçlarda Beşiktaş’ın aynı yaş grubu ekipleri ile karşı karşıya gelecek. U-16 ve U-17’ler ise yarın (4 Mart 2012 pazar) Balıkesir Ali Hikmet Paşa Tesislerinde 12.00 ve 14.00’de başlama düdüğü çalınacak karşılaşmalarda Balıkesirspor’un aynı yaş kategorisi takımlarına karşı puan mücadelesi verecekler.
 
Yerel Futbol ligleri
Çanakkale Amatör Küme maçları 5 koldan devam ediyor. Bugün, yarın ve salı günü Süper Amatör, 1.Amatör, U-19, U-16 ve U-14 kategorilerinde oynanacak maçlar merkez sentetik saha ile ilçe ve beldelerde yapılacak.
 
Paylaş