havadurum

Çanakkaleliler kritik sınavlarda

Lig haftaları bir bir eriyor. Çanakkale’yi ülke genelinde futbol, voleybol ve basketbol dallarında temsil eden takımlar yollarına hedefleri doğrultusunda koşar adım ilerliyor...

449
Ç.Dardanelspor
Yer aldığı 3.lig 2.grupta zirve mücadelesi veren Futbol Direktörü Tamer Tuna yönetimindeki Kırmızı-Beyazlı takım maratonun 16. maçında 16 Aralık 2012 pazar günü saat 13.30`da 18 Mart Stadı`nda İstanbul temsilcisi Ümraniyespor`la karşılaşacak. Haftalık rutin çalışmalarını Barbaros tesislerinde sıkı bir tempoda sürdüren Çanakkale Dardanelspor`da 4 maçlık cezası sona eren Tamer Tuna kulübedeki görev yerinde bulunacak. Ancak, Manavgat Evrensekispor maçı sonrası PFDK. tarafından 7 müsabakadan men edilen İlhan Faruk bu karşılaşmada da takımındaki yerini alamayacak. Boğaz ekibi, Ümraniyespor randevusuna mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.
 
Ç.Belediyespor
Bu sezon da mücadele verdiği Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligine iddialı şekilde başlayıp, salon sonuçları itibariyle inişli - çıkışlı bir grafik çizen Mavi-Beyazlı Kulübün Bayanlar Voleybol Takımı art arda kaybettiği 2 müsabakanın ardından bu kez galibiyeti dış salonda arayacak. 16 Aralık 2012 pazar günü saat 15.30`da Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu`nda kozlarını Balıkesir Belediyespor`la paylaşacak Çanakkale Belediyespor son haftalardaki olumsuz sonuçları, galibiyete dönüştürmek isteyecek.
 
Bigaspor
Biga`ya olduğu gibi Çanakkale sporuna da yeni bir bakış açısıyla renk getiren Lacivert - Beyazlı Kulübün Türkiye Kadınlar 2.Liginde yer alan Basketbol Takımı 15 Aralık 2012 cumartesi günü saat 14.00`de deplasmanda Antakya Homend Şirince ekibiyle karşılaşacak.Yenisi olduğu kategoride geçen hafta iç salonda Niğde Türk Telekom`u 49-44 mağlup etme başarısı gösteren Bigaspor bu önemli müsabakaya yoğun bir çalışma temposuyla hazırlanıyor.
 
Yeşil Bayramiçspor
Geçen hafta Çekirge Spor Salonu`nda oynadığı maçta Bursaspor`u 2-0 yenik duruma düştüğü müsabakada 3-2 mağlup eden Yeşil Bayramiçspor Bayanlar Voleybol Takımı bu kez evindeki karşılaşmada İstanbul ekibi Esspor`u konuk edecek. Türkiye Bayanlar Voleybol 3.ligindeki bu müsabaka 16 Aralık 2012 pazar günü saat 13.00`de Bayramiç Spor Salonu`nda oynanacak.
 
Bozcaadaspor - Bigaspor
Bu sezon Çanakkale futbolunu Bölgesel Amatör Ligin (BAL) 9. grubunda temsil eden Bozcaadaspor 16 Aralık 2012 pazar günü saat 13.30`da evinde Bursa ekibi Yenişehir Belediyespor`u ağırlayacak. Ligde ilk 5 maçını kazandıktan sonra yeşil sahalardan 3 kez beraberlikle ayrılıp, son 2 müsabakadan da mağlubiyetle alan Bozcaadaspor`un yeniden çıkış başlatması bekleniyor. Bozcaadaspor`la birlikte BAL`ın aynı grubunda bulunan Bigaspor ise yine pazar günü Mudanyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kategoride ekstra puan kayıpları yaşayıp, geçen hafta İlyas Bayram Stadı`nda skor avantajı yakaladığı maçta Bursa Kestelspor`a talihsiz şekilde 2-1 mağlup olan Lacivert-Beyazlı takımın bu dış saha randevusundan puanla döneceği sanılıyor.
Paylaş