havadurum

Çanakkale Yeşilay Şubesi, Cumhuriyetin 100. Yılında "Bağımsız Gençlik Milli Bilinç" Projesine İmza Attı

Yeşilay'ın 4. Bölge koordinatörlüğü öncülüğünde, Çanakkale Yeşilay Şubesi tarafından yürütülen proje, Çanakkale Valiliği sponsorluğunda gerçekleşti.

3138

Çanakkale Yeşilay Şubesi, Cumhuriyetin 100. yılında önemli bir projeye imza atarak, "Bağımsız Gençlik Milli Bilinç" projesini başarıyla tamamladı. Projenin yürütücülüğünü üstlenen Yeşilay Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay Köleoğlu önderliğindeki ekip, 4. Bölge koordinatörlüğü çatısı altında bir araya geldi. Yönetim kurulu üyeleri Saniye Elmas, Didar Erbaşı, Av. Ahmet Dokuz, Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Murat Albayrak ve Genç Yeşilay Kulübü Başkanı Mustafa Kemal Akbulut'un da yer aldığı ekip, projeyi Çanakkale, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ Yeşilay şubelerinin katılımıyla hayata geçirdi.

Proje, Çanakkale Gelibolu Tarihi Alan Bölgesi'nde düzenlenen etkinliklerle zirveye ulaştı. Conk Bayırı Atatürk Zafer Anıtı'nda gerçekleşen törene, Çanakkale Savaşları Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Yeşilay 4. Bölge Koordinatörü Sebahattin Bilgiç ve Yeşilay Şube Başkanı Doç. Dr. Nilay Köleoğlu'nun etkileyici konuşmaları eşlik etti. Yeşilay'ın, gençler arasında milli bilinci güçlendirmeyi amaçlayan bu projesi, bölge genelinde önemli bir farkındalık yaratırken, Cumhuriyetin 100. yılına özel anlamlı bir katkı sunmuş oldu.

(Esra Güller)

Paylaş