Çanakkale`ye modern tesis

18 Mart Stadı`na Temmuz 2013 ayında kazma vurulacak. Stat, Mart 2014`de tam teşekküllü olarak hizmete girecek

1281
Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu 18 Mart Stadı`nı yenileme çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Uslu, stada ilk kazmanın önümüzdeki ay vurulacağını, tesisin modern ve çağdaş bir görünümle Mart 2014 ayında hizmete gireceğini söyledi
 
 
 
25 Nisan`da Ankara`da yapılan ihale ile İstanbullu Ekol firmasının 4 Milyon lira (4 Trilyon) bedelle aldığı 18 Mart Stadı`nı yenileme çalışmalarının önümüzdeki ay (Temmuz 2013) başlaması bekleniyor. Statın yeniden restore edilmesi ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu şu bilgileri verdi.
 
 
"Stada her türlü atletizm aktivitesinin gerçekleştirilebileceği tartan pist yapılacak. Stadın yıprayan ve zaman aşımına uğrayan çimleri yenilenecek. Stadta bulunan tüm büro ile odalar yeniden modern ve çağdaş bir görünüm kazanacak. Takım ve hakem soyunma odaları eskiden olduğu gibi yine protokol tribünü altına alınacak. Stadın tamamı koltuklu duruma getirilecek. Stat içi ve çevresi yeniden düzenlenip, güzelleştirilecek, Çanakkale`ye yakışır bir şekilde dizayn edilecek. Çanakkale Dardanelspor muhtemelen ilk yarı maçlarını Futbol Direktörü Tamer Tuna`nın uygun göreceği bir ilçede yapacak. 18 Mart Stadı`nın tüm üniteleri bitmese bile Tamer hoca stadın çim sahasında çalışma ve maç ortamı bulması durumunda 18 Mart Stadı`nı daha erken kullanabilecek."
 
 
Olay Spor
Paylaş