havadurum

Çanakkale Ticaret Borsası’ndan Stratejik Planlama Eğitimi verildi

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Stratejik Planlama Süreci ve İş Planları Risk Yönetimi Eğitimi verildi.

876

Çanakkale Ticaret Borsası (ÇTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Stratejik Planlama Süreci ve İş Planları Risk Yönetimi Eğitimi’ne katıldı. Akredite Oda ve Borsaların Genel Sekreter ve Akreditasyon Sorumlularının yer aldığı eğitime Çanakkale Ticaret Borsası Akreditasyon Sorumlusu Gözde Kartal da katıldı. Eğitim, Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri A.Ş. Eğitmeni Berker Telek tarafından verildi. Eğitimde, akreditasyon sisteminde stratejik planlamanın önemi ve beklentileri vurgulandı.

Örnek uygulamalar gerçekleştirildi

Risk yönetimi hakkında örnek uygulamalar yapıldı Eğitimde, stratejik planlamanın yeni akreditasyon standardı kapsamındaki beklentileri anlatılarak, akreditasyon sisteminde stratejik planlamada zorluk çekilen konular açıklığa kavuşturuldu. Eğitimde ayrıca, hem stratejik planlamada hem de iş planlarında risk yönetimi hakkında grup çalışmalarıyla örnek uygulamalar yapıldı.

Stratejik planlama sürecinin geliştirilmesi hedefleniyor

ÇTB, stratejik planlama sürecini geliştirmeyi hedefliyor Çanakkale Ticaret Borsası, akreditasyon sisteminde stratejik planlama sürecini geliştirmeyi ve iş planlarında risk yönetimini etkin bir şekilde uygulamayı hedefliyor. Bu sayede, ÇTB, üyelerine daha kaliteli ve verimli hizmet sunmayı amaçlıyor.

(Şerife Turhanlı)

Paylaş