havadurum

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Deniz, TOBTİM toplantısına katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin desteklediği TOBTİM Uluslararası Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Toplantısı, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz'in katılımıyla İstanbul TOBB Plaza'da gerçekleşti.

640

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin güçlü kurumsal desteğiyle faaliyet gösteren TOBTİM Uluslararası Ticaret Merkezi A.Ş, dünya genelinde öncü bir ticaret ve iş merkezi olma hedefiyle İstanbul TOBB Plaza'da Yönetim Kurulu Toplantısı düzenledi. Toplantıya, TOBTİM Uluslararası Ticaret Merkezi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar başkanlık ederken, TOBTİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz de katıldı.

Gelecekteki projeler tartışıldı

Toplantıda, ihracat yapmak isteyen küçük ve orta ölçekli işletmelerin yanı sıra büyük Türk firmalarının uluslararası pazarlarda etkili bir şekilde faaliyet gösterebilmesini amaçlayan TOBTİM'in misyonu ele alındı. Aynı zamanda, Türkiye'den Rusya'ya kadar farklı bölgelerde ofis ve mağaza kiralama hizmetleri sunarak ihracatçıların uluslararası pazarlara erişimini kolaylaştıran TOBTİM'in çalışmaları ve gelecek projeleri tartışıldı.

TOBTİM Uluslararası Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Toplantısı, iş dünyasının uluslararası ticarette daha rekabetçi hale gelmesini hedefleyen önemli bir platform olarak dikkat çekti.

(Saim Tunçman)

Paylaş