havadurum

Çanakkale Teakwondo’su başarıya koşuyor

Taekwondo İl Temsilciliği’nin yoğun çalışmaları sonucu elde edilen olumlu sonuçlarla Çanakkale’de Taekwondo sporu ülke gündemine damgasını vurmaya devam ediyor...

430
Taekwondo Federasyonu Milli Takım Antrenörü ve Çanakkale Taekwondo İl Temsilcisi Hasan Altunışık branşı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
 
“Taekwondo İl Temsilciğine geldiğimiz ilk günden bu yana azimli, hırslı ve yüksek hedefli çalışmalarımızın sonucunu her kategoride yapılan müsabakalarda elde ettiğimiz neticelerle almış bulunuyoruz. Bunun açık örneği, Antalya Kemer’de yapılan Yıldızlar Milli Takım Kampına İlimiz Anafartalar Spor kulübünden 3 Sporcumuz katıldı.. Bu sporcularımız Mustafa Kubilay Ergül Türkiye Şampiyonu Tunahan Ergül, Türkiye Şampiyonu Zeynep Savaş Türkiye Beşincisi olarak Çanakkalemiz’in gururu oldular. 
 
Bu alınan başarılar tesadüf değil. İlçelerimiz’de kurmuş olduğumuz Taekwondo Kulüplerimiz ve buralarda yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda bu spor dalını Çanakkale’de 11 kulüp ve 1560 lisanslı sporcusuyla kurumsallaşmış bir branş haline getirdik. Bu kulüplerimizin kuruluşu, Çanakkale Taekwondosu’nda rekabeti ve akabinde başarıyı getirdi. Başarılarda emeği olan Antrenörlerimize, hakemlerimize ve çocuklarını yaz kış demeden çalışmalara getiren  velilerimize çok teşekkür ediyorum”  
Paylaş