havadurum

Çanakkale takımlarında rota

Ç.Dardanelspor, Ç.Belediyespor, Bozcaadaspor, Bigaspor, Yeşil Bayramiçspor, Onsekiz Mart Üniversitesi ve Boğazgücü takımları hafta sonu iç ve dış sahalarda ciddi rakiplerle karşılaşacak...

765
Ç.Dardanelspor;
3.Lig, 2.grupta zirve mücadelesi veren Antrenör Tamer Tuna yöneti-mindeki 52 puanlı Kırmızı-Beyazlı takım 29. hafta maçında 31 Mart 2013 pazar günü saat 14.30`da Zonguldak`ın Ahmet Şerifoğlu Stadı`nda düşme korkusunu yüreğinde hisseden Kilimli Belediyespor`la karşılaşacak. Grup lideri 57 puana sahip olan Aydınspor 1923 ise aynı gün ve saatte deplasmanda dişli takım Belediye Bingölspor`un konuğu olacak.
 
Ç.Belediyespor;
1.Lige yükselme Play-Off grubu maçlarını (Yarı final) 4,5,6 Nisan 2013 tarihlerinde Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu`nda oynayacak Antrenör Vedat Mekik idaresindeki filenin Mavi-Beyazlı sultanları art arda yapacağı maçlarda Karşıyaka, Trabzon İdman Ocağı ve Ankara Pursaklar ile karşılaşacak. Lig sistemine göre oynanacak maçlarda ilk 2`ye giren ekipler final grubuna yükselecek. Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımı pazar günü Kocaeli`ye hareket ediyor.
 
Bozcaada - Bigaspor;
Çanakkale`nin Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.grupta yer alan takımları Bozcaadaspor ile Bigaspor 31 Mart 2013 pazar günü saat 13.30`da başlayacak maçlarda puan mücadelesi verecekler. Bozcaadaspor Bursa deplasmanında Merinosspor`la, Bigaspor İlyas Bayram Stadı`nda sonuncu sıradaki Beykoz 1908 ile karşı karşıya gelecek. Statü gereği, birbirinin rakibi konumunda olan Bozcaadaspor ile Bigaspor arasında, Siyah-Beyazlı takım lehine 5 puan fark bulunuyor.
 
Yeşil Bayramiçspor;
Bu sezon da Türkiye Bayanlar Voleybol 3.liginde yer alan Yeşil Bayramiçspor formalite maçları oynamaya devam ediyor. Filenin Yeşil-Beyazlı takımı 31 Mart 2013 pazar günü saat 13.00`de Bayramiç Spor Salonu`nda Yalova ekibi Yeniçiftlik takımını ağırlayacak.
 
Onsekiz Mart Üniversitesi;
Bu sezon Basketbol Federasyonu tarafından kurulan Üniversiteler arası Basketbol Erkekler ligine katılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bugün (29 Mart 2013 cuma) saat 15.00`de Edirne 75.Yıl Spor Salonu`nda Trakya Üniversitesi ile karşılaşacak. Çanakkale`de oynanan ilk yarı maçını Trakya Üniversitesi 101-53 kazanmıştı.
 
Boğazgücü;
Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi A grubunda oynadığı ilk 10 maçın tamamını kazanarak, topladığı 20 puanla liderliğini sürdüren Çanakkale Boğazgücü takımı yarın (30 Mart 2013 cumartesi) saat 15.00`de 18 Mart Spor Salonu`nda kozlarını Kütahya Umut Engelliler ekibi ile paylaşacak.
Paylaş