havadurum

Çanakkale takımları nerede, kimle?

Çanakkale’yi spor salonları ile yeşil sahalarda ülke genelinde temsil eden Ç.Dardanelspor, Ç.Belediyespor, Yeşil Bayramiçspor, Bozcaadaspor ve Bigaspor önemli sınavlarda zorlu puan mücadeleleri yapacaklar...

676
Ç.Dardanelspor;
Futbol Direktörü Tamer Tuna yönetimindeki Kırmızı-Beyazlı takım 24. hafta maçında 3 Mart 2013 pazar günü saat 13.30`da deplasmanda Sivas 4 Eylül Belediyespor`la karşılaşacak. Müsabaka hazırlıklarını sürdüren Çanakkale Dardanelspor Sivas`a Deniz, kara ve hava yolunu kullanarak gidip, dönecek. 50 puanlı lider Aydınspor 1923 takımıyla girdiği şampiyonluk yarışında maratonun bitimine 11 hafta kala 6 puan geriye düşen ikinci sıradaki Boğaz ekibi bu kritik dış saha maçından mutlak galibiyetle dönerek, Siyah-Beyazlı rakibiyle olan puan farkını azaltmak istiyor. Karşılaşma Muhsin Yazıcıoğlu Stadı`nda oynanacak.
 
Ç.Belediyespor;
Normal sezonun bitimine 4 hafta kala gittiği dış salon maçında lider Salihli Belediyespor`u 3-1 mağlup ederek, dikkatleri üzerine toplayan filenin Mavi-Beyazlı sultanları 3 Mart 2013 pazar günü saat:16.00’da 1500 seyirci kapasiteli ve parke döşemeli Anafartalar Spor Salonu`nda Balıkesir Belediyespor`la karşılaşacak. Sezon sonu itibariyle ilk 4`e girmeyi garantileyen, statü gereği de Play-Off`a katılacak olan Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol takımı şimdiden oynayacağı 1.lige yükselme maçlarını düşünmeye başladı. Mücadele verdiği 2.ligde normal sezonun ikinci yarısında iç ve dış salonlarda art arda yaptığı 6 maçın tümünü kazanıp, rakiplerine göz dağı veren Mavi-Beyazlılar formunun zirvesinde.
 
Yeşil Bayramiçspor;
Yer aldığı Türkiye Bayanlar Voleybol 3.liginde son haftalarda aldığı yenilgilerle sezon başındaki başarılarına gölge düşüren Yeşil Bayramiçspor mağlubiyetlere son verip, yeniden çıkış başlatmak istiyor. Çanakkale sporuna renk katıp, ses veren filenin Yeşil-Beyazlı sultanları hafta sonunu iç salonda geçirecek. Yeşil Bayramiçspor 3 Mart 2013 pazar günü saat 13.00`de Bursaspor`u konuk edecek.
 
Bozcaadaspor - Bigaspor;
Bu sezon Çanakkale futbolunu Bölgesel Amatör Ligin (BAL) 15 takımlı 9. grubunda temsil eden Bozcaadaspor fikstür gereği hafta sonunu müsabaka oynamadan Bay takım olarak geçirecek. Siyah-Beyazlılar sonraki hafta Gönen Belediyespor`u ağırlayacak. Bigaspor ise 3 Mart 2013 pazar günü saat 14.00’de İstanbul Karagümrük Stadı`nda Vefa ile karşılaşacak. Bozcaadaspor`la olan 5 puan farkı azaltıp, kapatmak isteyen Bigaspor bu maçtan mutlak puan ya da puanlarla dönme hedefinde.
Paylaş