havadurum

Çanakkale takımları nerede, kimle?

Futbol, voleybol ve basketbol liglerinde mücadele veren Çanakkale kulüplerinin hafta sonu rotası belli oldu...

363
Ç.Dardanelspor;
3.lig,2.grupta şampiyonluk yarışına katılan Kırmızı-Beyazlı takım ligin ilk yarısının son maçında galibiyeti deplasmanda arayacak. Çanakkale Dardanelspor 23 Aralık 2012 pazar günü saat 13.30`da deplasmanda Silivrispor`la karşılaşacak. Son hafta maçlarıyla tamamlanacak birinci yarı 4 haftalık bir aranın ardından 19 Ocak 2013 tarihinde yeniden start alacak.
 
Ç.Belediyespor;
Türkiye 2.ligi A grubunda yer alan Çanakkale Belediyespor`un Bayanlar Voleybol Takımı maratondaki 9. maçını 23 Aralık 2012 pazar günü saat 16.00`da 18 Mart Spor Salonu`nda Koç İ.Ö.O. ile yapacak. Sezon sonu itibariyla ilk 4 takım arasında bulunarak Play-Off`a yükselmek isteyen Mavi-Beyazlı sultanlar salona kazanma hedefiyle çıkacak.
 
Bigaspor;
Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Liginde (TKB2L) ilk yılını yaşayan Bigaspor 23 Aralık 2012 pazar günü Biga Spor Salonu`nda saat 15.00`de İzmir temsilcisi Balçova Belediyesi Termal takımı ile karşı karşıya gelecek. Çanakkale ve Türk sporunda yeni bir ses ve renk olarak dikkat çeken Bigaspor Kadınlar Basketbol Takımı maçları ilgi ile izleniyor.
 
Y. Bayramiçspor;
Türkiye Bayanlar Voleybol 3.liginde zirve mücadelesi veren Yeşil Bayramiçspor Bayanlar Voleybol Takımı 23 Aralık 2012 pazar günü saat 13.00`de Silivri Spor Salonu`nda kozlarını Silivrispor`la paylaşacak. Yeşil-Beyazlı takımın bu karşılaşmadan galibiyetle dönmesi bekleniyor.
 
Bozcaadaspor ve Bigaspor;
Bölgesel Amatör Ligin (BAL) 9. grubunda yer alan Bozcaadaspor ile Bigaspor pazar günü zorlu rakiplerle karşılaşacak. Bozcaadaspor 23 Aralık 2012 pazar günü saat 13.30`da İstanbul`da zirve hedefli Vefa, Bigaspor ise İlyas Bayram Stadı`nda aynı tarih ve saatte bir başka İstanbul temsilcisi Büyükçekmece ile karşı karşıya gelecek.
Paylaş