Çanakkale Sporu`nda; Çifte mutluluk

Çanakkale sporu, sona eren sezonda iki sevinç birden yaşadı. Önce, Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol takımı iki kademeli oynanan 2.lig Play-Off grubu maçları sonunda ipi göğüsleyerek, adını Türkiye Bayanlar Voleybol 1.ligine yazdırdı. Üst düzeyde olan bu başarı Çanakkale spor kamuoyunu sevince boğdu.

849
Sıra Dardanelspor`daydı. Kırmızı-Beyazlı takım normal sezonun bitiminde şampiyonluğu Aydınspor 1923 takımına kaptırmıştı. Ancak, henüz son söz söylenmemişti. Boğaz ekibi statü gereği Alanya`da oynadığı Play-Off maçlarında; Sivas 4 Eylül Bld.spor`u (2-1), ardından Ümraniyespor`u (5-0) mağlup edip, hak ettiği 2.Lige yükselme onuru yaşadı, yaşattı.
 
 
 
2013/2014 Voleybol ve Futbol sezonlarında Çanakkale sporu Türkiye genelinde isminden daha sık bahsettirecek. Çanakkale Belediyespor 3 büyük kulübün de yer aldığı Bayan Voleybolu`nda kent spor severlerine elit takımları izlettirecek. Dardanelspor ise yükseldiği 2.ligde bundan sonraki hedefi PTT 1.lig olan kategoriye geçmek için mücadele verecek.
 
 
Türkiye Bayanlar Voleybol 1.ligine çıkan Çanakkale Belediyespor Ekim 2013 ayında başlayacak yeni sezonda iç salon maçlarını Esenler`deki 1500 seyirci kapasiteli ve parke döşemeli Anafartalar Spor Salonu`nda yapacak. 2.lige yükselen Dardanelspor ise 18 Mart Stadı`nı yenileme çalışmaları nedeniyle Eylül 2013 ayında start alacak yeni sezonda iç saha maçlarını başka yerde oynayacak.
Paylaş