Çanakkale sokakları temizleniyor

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Güzelyalı Bölgesi’nde gerçekleştirdikleri temizlik çalışmaları kapsamında çöp konteynerlerini temizledi. Çöp toplama işleminin ardından konteynerler yıkanarak dezenfekte edildi.

552

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kent genelinde yürüttüğü rutin temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Çarşı Bölgesinde detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi. Temizlik ekipleri, granit temizleme aracıyla birlikte basınçlı ve köpüklü su kullanarak kaldırım ve yollarda gelişi güzel atılan atıklardan kaynaklanan lekeleri temizledi.

Çarşı bölgesinde granit ve basınçlı su ile detaylı temizlik yapıldı

Çarşı Bölgesi’nde de detaylı temizlik çalışması yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, granit temizleme aracı ve basınçlı köpüklü su kullanarak kaldırım ve yollarda biriken lekeleri temizledi. Bu çalışmalar sırasında gelişi güzel atılan atıkların oluşturduğu kirlilik de giderildi.

Rutin temizlik çalışmaları devam ediyor

Kent genelinde yürütülen rutin temizlik çalışmaları Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince aralıksız sürdürülüyor. Planlı programlar doğrultusunda farklı bölgelerde temizlik işlemleri düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş