Çanakkale Şampiyonu kucakladı

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.ligine yükselen Ç.Belediyespor kentte büyük coşku ile karşılandı. Belediye Başkanlığı önünde yapılan görkemli karşılama töreninde filenin kraliçeleri halkla bütünleşti

753
Acıbadem Bayanlar Voleybol 1. Ligi`ne yükselen Çanakkale Belediyesporlu oyuncular ve yöneticiler, kente gelişlerinde coşkuyla karşılandı.
 
 
Alanya`da yapılan 2. Lig finalleri sonunda 1.lige yükselme onuru yaşayan ve yaşatan oyuncuları, teknik kadroyu ve yöneticileri taşıyan minibüsü, Çanakkale Belediyesi hizmet binası önünde halk oyunları ekibi, alt yapı sporcuları, belediye çalışanları ve vatandaşlar karşıladı.
Minibüsten elindeki kupayla, alkışlarla inen takım kaptanı Ayşe Kılıç, sezon başında birinci lige yükselmeyi kendilerine hedef koyduklarını, zor şartlara rağmen bu amaca ulaştıkları için mutlu olduklarını söyledi.
 
 
Antrenör Vedat Mekik, şampiyon olarak bir üst lige yükselmenin ekip işi olduğunu belirterek, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.
Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan ise Çanakkale adına önemli bir spor olayından başarıyla çıktıklarını belirterek şöyle konuştu:
"Bu işe başlarken belediye başkanımızla Çanakkale`yi 1. Lige taşımak gibi hayalimiz vardı. Bunun için gerçekten çok mücadele verdik. Uzun yıllar beklemek zorunda kaldık. Direklerden döndük, son maçlarda kaybettik. Ama bugün Çanakkale`ye şampiyon olarak geldik. Çok mutluyuz. Yine hayallerimiz olacak. O hayallerimizin başında da Çanakkale`yi Avrupa Kupaları`nda temsil etmek geliyor. Hepinizin desteğine ihtiyacımız var."
 
 
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da mutlu bir gün yaşadıklarını, 2. ligden 1. Lige çıkmak için yıllardır mücadele verdiklerine işaret ederek, şunları kaydetti:
"Bunun hep ucundan dönmüştük. Sonuna geldik, şansızlıklar dolayısıyla başaramamıştık ama bu yıl çok şükür başardık. Çanakkale Belediyespor, sizin, Çanakkale`nin kulübü. Önümüzdeki sezon 1.Ligde inşallah sizleri temsil edecek. Gelecek yıl da başarılı olacaklarına inanıyorum. Çünkü; Çanakkale spor yapmak için en uygun kentlerin başında geliyor. Şimdi takımımızı destekleme, birlikte olma zamanı. Artık Çanakkale`nin adı 1. Lig`de ve spor camiasında daha çok duyulacak. Küçük bütçelerle bunu başardık. Sizlerin kaynaklarını olabildiğince dikkatli harcadık, çok abartalı paralar harcamadık. Bu gururu bizlere yaşatan herkese teşekkür ediyorum."
 
 
Paylaş