havadurum

Çanakkale Okçuluk Spor Kulübü sporcularından büyük başarı!

Çanakkale Okçuluk Spor Kulübü sporcuları, Gelibolu Okçuluk Tesislerinde yapılan 09-12 Yaş Grubu 15 Temmuz Şehitleri Okçuluk İl Şampiyonasında büyük başarılar elde etti.

901

Çanakkale Okçuluk Spor Kulübü sporcuları, 25 Haziran 2024 tarihinde Gelibolu Okçuluk Tesislerinde düzenlenen 09-12 Yaş Grubu 15 Temmuz Şehitleri Okçuluk İl Şampiyonasında önemli dereceler elde ederek büyük bir başarıya imza attılar. Kulübün ana sponsoru Odaş’ın desteğiyle şampiyonaya katılan sporcular, elde ettikleri başarılarla Çanakkale’yi gururlandırdılar.

Başarılar ve dereceler

  • Elif Nefes Barut: 11-12 Yaş (U13) Grubu Makaralı Yay Kızlarda Çanakkale 1.si
  • Eymen Şener: 09-10 Yaş (U11) Klasik Yay Erkeklerde Çanakkale 1.si
  • Yusuf Ali Selnur: 11-12 Yaş Grubu Klasik Yay Erkeklerde 8.ci
  • Altuğ Kaçan: 11-12 Yaş Grubu Klasik Yay Erkeklerde 10.cu
  • Gökçe Nisa Yıldırım: 09-10 Yaş Klasik Yay Kızlarda 7.ci
  • Barış Genç: 09-10 Yaş Klasik Yay Erkeklerde 4.cü
  • Özgün Başol: 09-10 Yaş Klasik Yay Erkeklerde 5.ci

Çanakkale Okçuluk Spor Kulübü sporcularının elde ettiği bu başarı, hem kulüp hem de şehir için büyük bir gurur kaynağı oldu. Çanakkale Okçuluk Spor Kulübü Başkanı Tandoğu Yazıcı, yarışmada derece alan tüm sporcularını gururla tebrik ederek konuşmasına şunları ekledi. Tandoğu Yazıcı; “Sporcularımızın sergilediği bu başarı, kulübümüzün adının okçuluk alanında Çanakkale'de duyulmasında önemli bir rol üstlenmiştir. Bu başarı sadece sporcularımızın değil, aynı zamanda antrenörlerimizin ve destekçilerimizin özverili çalışmalarının bir göstergesidir. Kulübümüzün ana sponsoru olan Odaş Elektrik Üretim A.Ş.’ ye destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş