Çanakkale'nin Lapseki İlçesi'nde Dehşet Veren Trafik Kazası: 2 Ölü, 5 Yaralı!

Çanakkale'nin Hacıömerler köyü, bugün trajik bir olayın mekanı haline geldi. Köyünün yol kavşağında meydana gelen feci trafik kazası, bölgeyi derin bir üzüntüye boğdu.

1955

Çanakkale'nin Lapseki İlçesi'nde, Hacıömerler köyü yol kavşağında meydana gelen dehşet verici bir trafik kazası, iki aracın çarpışması sonucu, iki kişinin hayatını kaybetmesine ve beş kişinin yaralanmasına neden oldu. Kaza, Biga istikametinden Çanakkale istikametine seyreden 17AAF 688 plakalı bir otomobil ile Çanakkale istikametinden Biga istikametine giden 17 SU 995 plakalı aracın Hacıömerler dönüş yolu kavşağında çarpışmasıyla meydana geldi.

Yaralılar hastaneye sevk edildi

Korkunç kazada, çarpışma sonucu Necati Albayrak ve Murat Korkmaz adlı iki kişi olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada ayrıca beş kişi de yaralandı. Yaralılar, hemen müdahale için Çanakkale Devlet Hastanesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Bu feci kaza, bölgede büyük bir üzüntü ve endişeye yol açarken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Trafik kazalarının önlenmesi için alınması gereken tedbirler tekrar gündeme gelirken, kazanın nedenleri üzerinde de detaylı bir inceleme yapılacak.(Haber Merkezi)

Paylaş