havadurum

Çanakkale'nin ilk çocuk festivali yapılacak!

Çanakkale’de çocuklar için eğlenceli ve öğretici bir festival düzenleniyor. 25-26 Mayıs 2024 tarihlerinde Kolin Hotel’de gerçekleşecek olan Çanakkale Çocuk Festivali, çocukların sanat, bilim, spor ve kültürle ilgili deneyimler yaşamalarını sağlayacak.

1552

Dorey Organizasyon tarafından organize edilen Çanakkale Çocuk Festivali, 2-15 yaş aralığındaki tüm çocuklara hitap ediyor. Festivalde, çeşitli yaratıcı atölyeler, interaktif gösteriler, oyunlar ve eğlenceli yarışmalar yer alacak. Çocuklar, yeteneklerini keşfetme, yeni beceriler öğrenme ve keyifli zaman geçirme fırsatı bulacak.

Festivalin sloganı olan ‘Küçük Kalplere Büyük Mutluluklar’, her çocuğun gözlerindeki parıltıyı ve neşeyi ön planda tutuyor. Festival, çocukların geleceğe umutla ve mutlulukla bakmalarını sağlamayı amaçlıyor.

Çanakkale’nin ilk Çocuk Festivali olma özelliğini taşıyan festival, çocuklar ve aileleri için kaçırılmayacak bir etkinlik olarak dikkat çekiyor. Festival etkinlikleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, www.canakkalecocukfestivali.com isimli internet sitesini ziyaret edebilir veya sosyal medyada @canakkalecocukfestivali isimli sayfayı takip edebilir.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş