Çanakkale Kültür Yolu Festivali'nde "Anı Dalışı" etkinliği

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, 3-6 Eylül 2024 tarihlerinde "Anı Dalışı" etkinliği düzenliyor. Ücretsiz olarak sunulacak etkinlik, 400 kişi ile sınırlı olup kayıtlar 30 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

792

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Çanakkale Kültür Yolu Festivali kapsamında “Anı Dalışı” etkinliği düzenliyor. 3-6 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik, ücretsiz olarak katılımcılara sunulacak. Etkinliğin 400 kişi ile sınırlı olup katılmak isteyenler 30 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Kordon Truva Atı önünde açılacak kayıt standından saat 11.00-19.00 arasında detaylı bilgi alarak kayıt yaptırabilecekleri kaydedildi.

"Farklı bir deneyim, suyun altındaki dünya sizi bekliyor"

Çanakkale’nin tarihi ve kültürel zenginliklerine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen bu anlamlı dalış etkinliği, Çanakkale’nin ruhunu yakından hissetmek isteyenler için özel bir fırsat sunuyor. Etkinlik ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, "Bu fırsat kaçmaz. İlgi duyan ve merak eden herkesi bekliyoruz. Farklı bir deneyim, suyun altındaki dünya sizi bekliyor" dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş