havadurum

Çanakkale Kent Konseyi Bursa’da

Kocaeli, Çanakkale, Yalova ve Gaziantep kent konseylerinin başkan ve genel sekreterleri Bursa`da bir araya geldi.Kent Konseylerinin birbiri ardına faaliyete geçmesi ile bu süreçte tecrübeleri ile yeni faaliyete başlayan kent konseylerine destek olmak için bir iletişim ve işbirliği ağı oluşturulması toplantının gündemini oluşturdu.

582
Bursa Kent Konseyi ofislerinde gerçekleşen toplantıya Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Yücel, Yalova Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan Soyugüzel, Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici, Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Saim Yavuz ve Genel Sekreteri Gülay Sarışen ile Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin katıldı.
 
Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, yeni kurulmuş birçok kent konseyi olduğunu belirterek, "Kent konseylerinin bilgi ve deneyim kazanacağı bir sistemin kurulmuş olması önem taşıyor. Bu süreçte yerel gündem 21 geleneğinden gelen deneyimli kent konseyleri olduğu gibi yeni kurulmuş ve ne yapacağını bilmeyen birçok kent konseyi de bulunuyor. Kent konseylerinin birbiriyle iletişime geçeceği ve katkıda bulunulabilecekleri bir mekanizma olarak görülen `Kent Konseyleri İletişim ve İşbirliği Ağı`, kent konseylerinin gelişmesine katkı sağlayacak" dedi.
Paylaş