havadurum

Çanakkale İl Özel İdaresi’ne Kazandırılan Yeni Araçlar İçin Kurban Kesildi

Çanakkale İl Özel İdaresi’ne iki yeni araç kazandırıldı.

884

Çanakkale İl Özel İdaresi’ne, vatandaşların hizmetine sunulmak üzere iki yeni araç kazandırdı. Bir adet Beko Loder (Kazıcı-Yükleyici) ve bir adet ÇÖZAK ekibi için tam teşekküllü araç, kurumun bahçesinde kurban kesilerek dualarla teslim alındı. Törene, İl Genel Meclis Başkanı Sayın Nejat Önder, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Celil Sezgin, İl Genel Meclis Üyeleri Murat Okan, Halil Özer, Recai Ertan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Muzaffer Dağlar, Kurum Personeli ve Basın Mensupları katıldı.

“Kurumumuza hayırlı uğurlu olsun”

Tören sonrasında konuşan İl Genel Meclis Başkanı Sayın Nejat Önder, “Vatandaşımız için iki önemli aracı Çanakkale İl Özel İdaresi’ne kazandırmış bulunmaktayız. Araçlarımız Kurumumuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“Hayırlı olmasını temenni ediyorum”

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin de, “Kurumumuz bünyesine yeni kazandırılan araçlar için kurban kesip dualar ettik. Sayın Valimize, İl Genel Meclis Başkanımıza ve İl Genel Meclis Üyelerimize kurumum adına çok teşekkür ediyor, araçlarımızın kurumumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş