havadurum

Çanakkale Hava Durumu: Çanakkale’de 13 Ocak hava durumu

Çanakkale 13 Ocak cumartesi hava durumu nasıl? Çanakkale’de hafta sonu kar yağışı devam edecek mi? Çanakkale’de sıcaklık kaç derece olacak? İşte Çanakkale 13 Ocak cumartesi hava durumu ile ilgili detaylar…

1042

Çanakkale 13 Ocak cumartesi hava durumu merak ediliyor. Çanakkale’de hafta sonu kar yağışı devam edecek mi? Çanakkale’de sıcaklık kaç derece olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından açıklanan hava durumu verilerine göre, Çanakkale’de cumartesi günü karlı hava şehri terk edecek ve yerini güneşli bir havaya bırakacak. İşte Çanakkale 13 Ocak cumartesi hava durumu ile ilgili detaylar…

Çanakkale’de Cumartesi Günü Hava Nasıl Olacak?

Çanakkale 13 Ocak cumartesi hava durumu verilerine göre, Çanakkale’de cumartesi günü hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık en yüksek 6, en düşük ise -4 derece olarak ölçülecek. Rüzgar saatte 15 ila 30 km hızla esecek. İl genelinde özellikle gece don riski bulunuyor. Bu sebeple vatandaşların dikkatli olmasında fayda var.

Çanakkale’de Kar Yağışı Ne Zaman Bitecek?

Çanakkale’de kar yağışı bu hafta başında başladı ve dün akşam saatlerine kadar etkisini sürdürdü. Çanakkale’de kar kalınlığı yer yer 10 cm’yi buldu. Kar yağışı nedeniyle Çanakkale Boğazı’nda deniz ulaşımı aksadı. Çanakkale’de kar yağışı bugün sabah saatlerinde sona erdi. MGM tarafından yapılan son tahminlere göre, Çanakkale’de hafta sonu kar yağışı beklenmiyor. Ancak Çanakkale’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı devam edebilir.

Çanakkale’de Hafta Sonu Sıcaklık Kaç Derece Olacak?

Çanakkale 13 Ocak cumartesi hava durumu verilerine göre, Çanakkale’de cumartesi günü sıcaklık en yüksek 6, en düşük ise -4 derece olacak. Çanakkale’de pazar günü ise sıcaklık 12 dereceye kadar yükselecek. En düşük sıcaklık 6 derece olması bekleniyor. Çanakkale’de hafta sonu sıcaklık artışı yaşanacak. Ancak gece saatlerinde hava soğuk olacak. Bu nedenle vatandaşların sağlıklarına dikkat etmeleri gerekiyor.

Çanakkale 13 Ocak Cumartesi Hava Durumu Özeti

Çanakkale 13 Ocak cumartesi hava durumu verilerine göre, Çanakkale’de cumartesi günü hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık en yüksek 6, en düşük ise -4 derece olacak. Rüzgar saatte 15 ila 30 km hızla esecek. Çanakkale’de kar yağışı bugün sona erdi. Hafta sonu kar yağışı beklenmiyor. Çanakkale’de hafta sonu sıcaklık artışı yaşanacak. Ancak gece saatlerinde hava soğuk olacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş