havadurum

Çanakkale Hava Durumu 25 Ocak

Çanakkale’de 25 Ocak 2024 Perşembe günü hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son açıklamaya göre, Çanakkale’de 25 Ocak’ta kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 7 dereceye kadar düşecek. İşte Çanakkale’de 25 Ocak’ta hava durumu ile ilgili tüm detaylar…

810

Çanakkale’de 25 Ocak 2024 Perşembe günü hava durumu merak ediliyor. Çanakkale’de kış mevsiminin etkisini gösterdiği bu günlerde, vatandaşlar 25 Ocak’ta kar yağışı olup olmayacağını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son açıklamaya göre, Çanakkale’de 25 Ocak’ta kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 7 dereceye kadar düşecek. Peki, Çanakkale’de 25 Ocak’ta hava durumu nasıl olacak? İşte Çanakkale’de 25 Ocak’ta hava durumu ile ilgili tüm detaylar…

Çanakkale’de 25 Ocak 2024 Perşembe günü hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son açıklamaya göre, Çanakkale’de 25 Ocak’ta kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 7 dereceye kadar düşecek.

Kar Yağışı Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, Çanakkale’de 25 Ocak 2024 Perşembe günü kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının öğle saatlerinden itibaren etkili olması ve akşam saatlerine kadar devam etmesi öngörülüyor. Kar yağışının Çanakkale’nin yüksek kesimlerinde daha yoğun olması bekleniyor. Kar yağışı nedeniyle Çanakkale’de ulaşımda aksamalar yaşanabileceği uyarısında bulunuldu.

Çanakkale’de Hava Sıcaklığı Ne Kadar Olacak?

Çanakkale’de 25 Ocak 2024 Perşembe günü hava sıcaklığı ise 7 dereceye kadar düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale’de 25 Ocak’ta en yüksek hava sıcaklığı 7 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 6 derece olacak. Hissedilen sıcaklık ise 1 derece civarında olacak. Çanakkale’de 25 Ocak’ta hava durumu, parçalı ve çok bulutlu olarak gözüküyor. Nem oranı ise %75 civarında olacak.

Rüzgar Hızı Ne Kadar Olacak?

Çanakkale’de 25 Ocak 2024 Perşembe günü rüzgar hızı ise 7.9 km/s olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale’de 25 Ocak’ta rüzgar, doğu yönünden esecek. Rüzgarın saatteki hızı ise 7.9 km/s olacak. Rüzgarın kuvveti ise hafif rüzgar olarak tanımlanıyor. Rüzgar nedeniyle Çanakkale’de denizde dalga yüksekliği 0.2 metre civarında olacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş