havadurum

Çanakkale Hava Durumu 25 Mayıs Cumartesi

Yaz mevsiminin habercisi sıcak hava Çanakkale'ye de geldi. 25 Mayıs Cumartesi günü, Çanakkaleliler güneşli ve sıcak bir havanın tadını çıkaracaklar.

448

Çanakkale Boğazı'nın incisi Çanakkale, 25 Mayıs Cumartesi günü sıcak ve parçalı bulutlu bir hava ile karşı karşıya. Sıcaklıkların 26°C'ye kadar yükselmesi bekleniyor. Rüzgar kuzeydoğudan 24 km/saat hızla esecek.

Sıcaklık 26°C'ye Kadar Yükselecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, Çanakkale'de 25 Mayıs Cumartesi günü hava sıcaklıkları 22°C'den başlayarak gün içerisinde 26°C'ye kadar yükselecek. Bu sıcaklıklar, mevsim normallerinin biraz üzerinde olacak.

Parçalı Bulutlu Hava Hakimiyeti

Çanakkale'de 25 Mayıs Cumartesi günü gökyüzü parçalı bulutlu olacak. Sabah ve öğle saatlerinde yer yer güneşli hava hakim olacakken, öğleden sonra saatlerde bulutların artacağı ve güneşli ve bulutlu aralıklarla bir havanın yaşanacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar Kuzeydoğudan Esecek

Çanakkale'de 25 Mayıs Cumartesi günü rüzgar kuzeydoğudan 24 km/saat hızla esecek. Rüzgarın öğleden sonra saatlerde 30 km/saat'e kadar yükselmesi ve yer yer kuvvetli esmesi bekleniyor.

Çanakkale'de Hafta Sonu Hava Durumu

Çanakkale'de 25 Mayıs Cumartesi günü sıcak ve parçalı bulutlu hava hakim olacak. Sıcaklıkların 26°C'ye kadar yükselmesi bekleniyor. Rüzgar kuzeydoğudan 24 km/saat hızla esecek. Pazar günü ise hava sıcaklıkları 24°C'ye kadar düşecek ve gökyüzü parçalı bulutlu olacak. Pazar günü rüzgarın hızı da azalacak ve kuzeydoğudan 16 km/saat hızla esecek.

Çanakkale'de Yapılacak Aktiviteler

Çanakkale'de 25 Mayıs Cumartesi günü güneşli ve sıcak havanın tadını çıkarabileceğiniz birçok aktivite var. Tarihi Çanakkale Boğazı'nda tekne turu yapabilir, Truva Antik Kenti'ni gezebilir, Assos Antik Kenti'ni ziyaret edebilir, Kazdağları'nda doğa yürüyüşü yapabilir veya Çanakkale'nin meşhur deniz ürünlerini tadabilirsiniz.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş