havadurum

Çanakkale Hava Durumu 24 Ocak

Çanakkale’de 24 Ocak 2024 Çarşamba günü hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre, il genelinde hava parçalı bulutlu ve güneşli olacak. Ancak sıcaklık oldukça düşük seviyelerde seyredecek. İşte Çanakkale’de 24 Ocak’ta hava durumunun detayları…

772

Çanakkale’de yaşayanlar ya da sömestr tatilini geçirmek isteyenler için hava durumunun saatlik verileri açıklandı. Buna göre Çanakkale’de hava 24 Ocak 2024 Çarşamba günü nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olması bekleniyor? Çanakkale’de kar yağması bekleniyor mu? Yanıtı haberimizde…

Çanakkale’de 24 Ocak 2024 Çarşamba günü hava parçalı bulutlu ve güneşli olacak. İl genelinde yağmur ya da kar beklentisi bulunmuyor. Sıcaklık oldukça düşüşe geçecek. Güneş görülen yerler sıcak olacak fakat gölge kesimler adeta buz gibi bir hava olacak. Sıcaklık en yüksek 8, en düşük 0 derece olması bekleniyor.

Çanakkale’de Sıcaklık Kaç Derece Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, Çanakkale’de 24 Ocak 2024 Çarşamba günü sıcaklık en yüksek 8, en düşük 0 derece olacak. Gündüz saatlerinde güneşli ve parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Ancak gece saatlerinde sıcaklık sıfırın altına düşecek ve buzlanma riski oluşacak. Çanakkale’de hissedilen sıcaklık ise -2 derece civarında olacak.

Yağmur Ya Da Kar Yağacak Mı?

Çanakkale’de 24 Ocak 2024 Çarşamba günü yağmur ya da kar yağması beklenmiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre, il genelinde hava kurak ve güneşli olacak. Ancak rüzgarın etkisiyle hava soğuk hissedilecek. Rüzgar saatte 15-20 km hızla esecek. Nem oranı ise %70 olacak.

Deniz Suyu Sıcaklığı Ne Kadar Olacak?

Çanakkale’de 24 Ocak 2024 Çarşamba günü deniz suyu sıcaklığı 14 derece olacak. Bu değer, yıllık ortalamanın altında bir seviye. Deniz suyu sıcaklığı, Ocak ayında Çanakkale’de ortalama 16 derece oluyor. Deniz suyu sıcaklığı, hava sıcaklığından daha yavaş değişiyor. Bu nedenle, deniz suyu sıcaklığı, hava sıcaklığından daha yüksek olabiliyor.

Çanakkale’de 24 Ocak 2024 Çarşamba günü hava durumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre belirlenmiştir. Buna göre, il genelinde hava parçalı bulutlu ve güneşli olacak. Ancak sıcaklık oldukça düşük seviyelerde seyredecek. Güneş görülen yerler sıcak olacak fakat gölge kesimler adeta buz gibi bir hava olacak. Sıcaklık en yüksek 8, en düşük 0 derece olması bekleniyor. Yağmur ya da kar yağması beklenmiyor. Deniz suyu sıcaklığı ise 14 derece olacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş