havadurum

Çanakkale Hava Durumu 23 Ocak

Çanakkale’de bugün hava durumu nasıl olacak? 23 Ocak 2024 Salı günü Çanakkale’de kar yağacak mı? Sıcaklık kaç derece olacak? İşte Çanakkale için güncel hava durumu tahminleri…

788

Çanakkale’de bugün hava durumu parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık en yüksek 10, gece en düşük 4 derece olacak. Rüzgar saatte 15-30 km hızla esecek. Yarın ve hafta sonu ise hava daha da soğuyacak. Cumartesi günü karla karışık yağmur, pazar günü ise kar yağması bekleniyor. Çanakkale’de Ocak ayı hava durumu ise soğuk ve yağışlı geçecek. Sıcaklık ay sonunda 4 dereceye kadar düşecek. Yağış miktarı ise 66,4 mm olacak. Rüzgar ise kuzey yönlerden esecek. Çanakkale hava durumu ile ilgili diğer haberler ise meteorolojinin buzlanma ve don olaylarına dikkat uyarısı ve havaların değişeceği yönünde. İşte Çanakkale için güncel hava durumu tahminleri…

Çanakkale’de Bugün Hava Durumu

Çanakkale il genelinde bugün hava parçalı bulutlu olacak. Yağmur ya da kar yağması beklenmiyor. Sıcaklık en yüksek 10, gece en düşük 4 derece olacak. Çanakkale’de rüzgar saatte 15-30 km hızla esecek. Zaman zaman kuvvetli rüzgar etkili olabilir bu sebeple vatandaşların dikkatli olmaları tavsiye ediliyor.

Çanakkale’de Yarın Hava Durumu

Çanakkale’de yarın hava durumu ise daha soğuk olacak. Sıcaklık en yüksek 9, gece en düşük 5 derece olacak. Hava parçalı bulutlu olacak. Yağmur ya da kar yağması beklenmiyor. Rüzgar saatte 10-20 km hızla esecek.

Çanakkale’de Hafta Sonu Hava Durumu

Çanakkale’de hafta sonu hava durumu ise daha da soğuk olacak. Sıcaklık en yüksek 8, gece en düşük 2 derece olacak. Hava çok bulutlu olacak. Cumartesi günü karla karışık yağmur, pazar günü ise kar yağması bekleniyor. Rüzgar saatte 20-30 km hızla esecek. Kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanabilir.

Çanakkale’de Ocak Ayı Hava Durumu

Çanakkale’de Ocak ayı hava durumu ise genel olarak soğuk ve yağışlı geçecek. Ocak ayının ortalaması olan 7 derecenin altında seyredecek sıcaklık, ay sonunda 4 dereceye kadar düşecek. Yağış miktarı ise 66,4 mm olacak. Rüzgar ise kuzey yönlerden esecek.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş