havadurum

Çanakkale Hava Durumu 22 Mayıs Çarşamba

Yaz mevsiminin gelişiyle birlikte Çanakkale'de de hava ısınmaya başladı. 22 Mayıs Çarşamba günü güneşli bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar 27 dereceye kadar yükselecek ve rüzgar kuzeybatı yönünden esecek.

482

Çanakkale'de 22 Mayıs Çarşamba günü hava güneşli olacak! Sıcaklıkların 27 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor. Rüzgar ise kuzeybatı yönünden 16 km/saat hızla esecek.

Çanakkale'de Sıcaklıklar 27 Dereceye Kadar Yükselecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, Çanakkale'de 22 Mayıs Çarşamba günü hava sıcaklıkları 27 dereceye kadar yükselecek. Sıcaklıkların en yüksek değeri öğleden sonra saat 15:00 civarında ölçülecek. En düşük sıcaklık ise gece saat 03:00 civarında 14 derece olacak.

Güneşli Bir Gün Bekleniyor

Çanakkale'de 22 Mayıs Çarşamba günü boyunca güneşli bir hava hakim olacak. Bulutların öğleden sonra hafifçe artacağı tahmin ediliyor. Ancak, güneş ışınları gün boyunca kendini gösterecek.

Rüzgar Kuzeybatı Yönünden Esecek

Çanakkale'de 22 Mayıs Çarşamba günü rüzgar kuzeybatı yönünden esecek. Rüzgar hızı saatte 16 kilometreyi bulacak. Bu nedenle, dışarıda vakit geçirenlerin serin bir mont veya ceket yanlarında bulundurmaları önerilir.

Yağmur Beklenmiyor

Çanakkale'de 22 Mayıs Çarşamba günü yağmur beklenmiyor. Yağış ihtimali ise oldukça düşük. Bu nedenle, şemsiye veya yağmurluk gibi yağışlara karşı korunmak için herhangi bir önlem almaya gerek yok.

Çanakkale'de Bugün Yapılacaklar

Çanakkale'de 22 Mayıs Çarşamba günü güneşli ve sıcak bir hava hakim olacak. Bu nedenle, bu güzel havadan yararlanmak için birçok şey yapabilirsiniz.

Truva Antik Kenti'ni ziyaret: Tarihle ilgileniyorsanız, Truva Antik Kenti'ni ziyaret edip bu antik şehrin kalıntılarını keşfedebilirsiniz.

Kazdağları'nda doğa yürüyüşü: Doğayla iç içe olmak istiyorsanız, Kazdağları'nda doğa yürüyüşü yapabilirsiniz.

Çanakkale'de lezzetli deniz ürünleri: Çanakkale'de taze deniz ürünlerinin tadına bakabilirsiniz.

Assos Antik Kenti'ni ziyaret: Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde bulunan Assos Antik Kenti'ni ziyaret edip bu antik şehrin kalıntılarını keşfedebilirsiniz.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş