havadurum

Çanakkale Hava Durumu 20 Ocak

Çanakkale'de bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Çanakkale'de kar yağışı bekleniyor. İşte Çanakkale'de bugün hava durumu ile ilgili tüm detaylar...

937

Çanakkale'de bugün hava durumu merak edilen konular arasında. Çanakkale'de yaşayan vatandaşlar, hafta sonu planlarını yaparken hava durumunu da göz önünde bulundurmak istiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çanakkale için bugün hava durumu raporunu paylaştı. Rapora göre, Çanakkale'de bugün kar yağışı görülecek. Peki, Çanakkale'de bugün hava durumu nasıl olacak? İşte Çanakkale'de bugün hava durumu ile ilgili tüm detaylar...

Çanakkale'de Bugün Hava Durumu Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, Çanakkale'de bugün hava durumu şöyle olacak:

- Çanakkale'de bugün hava sıcaklığı en yüksek 3°C, en düşük -1°C olacak.
- Çanakkale'de bugün hava durumu parçalı ve çok bulutlu, zamanla kar yağışlı geçecek.
- Çanakkale'de bugün hava durumu ile ilgili nem oranı yüzde 85, rüzgar hızı ise saatte 25 km olacak.

Çanakkale'de Kar Yağışı Ne Zaman Başlayacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çanakkale için kar yağışı uyarısında bulundu. Buna göre, Çanakkale'de kar yağışı ne zaman başlayacak?

- Çanakkale'de kar yağışı bugün öğle saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayacak.
- Çanakkale'de kar yağışı akşam saatlerine kadar devam edecek.
- Çanakkale'de kar yağışı yarın da aralıklarla görülecek.

Çanakkale'de Kar Yağışı Nedeniyle Ulaşımda Aksamalar Olacak Mı?

Çanakkale'de kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar olup olmayacağı da merak edilen konular arasında. Çanakkale Valiliği, kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar olabileceğini duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

- Çanakkale'de kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerde kar kalınlığının artması bekleniyor.
- Çanakkale'de kar yağışı nedeniyle yollarda buzlanma ve don olayı olabileceği için sürücülerin dikkatli olması gerekiyor.
- Çanakkale'de kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilip edilmeyeceği ise henüz belli değil.

Çanakkale'de bugün hava durumu ile ilgili tüm bilgileri sizler için derledik. Çanakkale'de bugün hava durumu parçalı ve çok bulutlu, zamanla kar yağışlı geçecek. Çanakkale'de bugün hava sıcaklığı en yüksek 3°C, en düşük -1°C olacak. Çanakkale'de kar yağışı öğle saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayacak. Çanakkale Valiliği, kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar olabileceğini duyurdu.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş