havadurum

Çanakkale Hava Durumu 2 Şubat

Çanakkale’de 2 Şubat 2024 Cuma günü hava çok bulutlu ve yer yer don riski bulunuyor. Sıcaklık gündüz 12, gece 3 derece civarında seyredecek. İl genelinde yağmur ya da kar yağması beklenmiyor.

807

Çanakkale’de 2 Şubat 2024 Cuma günü hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale’de hava çok bulutlu ve yer yer don riski bulunuyor. Sıcaklık gündüz 12, gece 3 derece civarında seyredecek. İl genelinde yağmur ya da kar yağması beklenmiyor. Peki Çanakkale’de 2 Şubat 2024’te hava nasıl olacak? Kar yağışı bekleniyor mu? İşte detaylar…

Çanakkale’de 2 Şubat 2024’te Hava Durumu

Çanakkale’de 2 Şubat 2024 Cuma günü hava durumu belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale’de hava çok bulutlu ve yer yer don riski bulunuyor. İl genelinde sabah saatlerinde dışarı çıkacak vatandaşlara dikkatli olmaları tavsiye ediliyor. Sıcaklık gündüz 12, gece 3 derece civarında seyredecek. İl genelinde yağmur ya da kar yağması beklenmiyor. Nem %75, rüzgar ise saatte 15-30 km hızla esecek. Saatlik hava durumu verileri için Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Çanakkale’de Kar Yağışı Bekleniyor mu?

Çanakkale’de 2 Şubat 2024 Cuma günü kar yağışı beklenmiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, Çanakkale’de kar yağışı olasılığı %0. İl genelinde yağış beklenmeyen bir gün geçirilecek. Ancak Çanakkale’nin yüksek kesimlerinde kar örtüsü bulunuyor. Bu nedenle çığ tehlikesine karşı dikkatli olunması gerekiyor.

Çanakkale’de 2 Şubat 2024 Cuma günü hava durumu hakkında bilgiler verdiğimiz bu makalemizin sonuna geldik. Çanakkale’de hava çok bulutlu ve yer yer don riski bulunuyor. Sıcaklık gündüz 12, gece 3 derece civarında seyredecek. İl genelinde yağmur ya da kar yağması beklenmiyor. Çanakkale’de kar yağışı beklenmiyor. Çanakkale’de hava durumu ile ilgili diğer haberler için linklere tıklayabilirsiniz. Çanakkale’de yaşayan ya da tatilini geçiren vatandaşlara iyi günler dileriz. Makalemizi beğendiyseniz, paylaşmayı ve yorum yapmayı unutmayın. Çanakkale’de 2 Şubat 2024’te hava nasıl olacak? Kar yağışı bekleniyor mu? sorusunun cevabını verdik. Bir sonraki makalemizde görüşmek üzere…

(HABER MERKEZİ)
Paylaş