havadurum

Çanakkale Hava Durumu 2 Mart

Çanakkale’de hafta sonu hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji’den yapılan son açıklamaya göre, il genelinde çamur yağmuru ve sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

680

Çanakkale’de 2-3 Mart 2024 tarihlerinde hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son açıklamaya göre, il genelinde çamur yağmuru ve sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. İşte Çanakkale’de hafta sonu hava durumu…

Çanakkale’de hafta sonu hava nasıl olacak?

Çanakkale’de hafta sonunun gelmesiyle birlikte binlerce vatandaş hava durumu verilerini merak ediyor. Buna göre hava 2 Mart 2024 Cumartesi ve 3 Mart 2024 Pazar günü Çanakkale’de nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olarak ölçülecek? İl genelinde yağmur yağacak mı? İşte yanıtı…

2 Mart 2024 Cumartesi Çanakkale hava durumu

Çanakkale’de bu hafta sonu hava çamur yağmuru ve sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. İl genelinde tüm gün aralıklı olarak görülecek sağanak yağışlar yer yer şiddetini artıracak. Sıcaklık en yüksek 14, en düşük ise 8 derece olması bekleniyor. Çanakkale genelinde rüzgar 15 km hızla esecek, nem %90 olacak.

3 Mart 2024 Pazar Çanakkale hava durumu

Çanakkale’de 3 Mart 2024 Pazar günü sisli bir güne uyanılacak. Hava öğlden sonra ise ısınacak ve güneşli olacak. İl genelinde yağmur etkisini yitirecek. Sıcaklık en yüksek 15, en düşük ise 6 derece olması bekleniyor. Çanakkale’de rüzgar değişkenlik gösterecek. Nem %80 olacak.

Çanakkale’de hafta sonu hava durumu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Genellikle güney, Marmara ile güneydoğu kesimlerde kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege’de güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (50-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Rüzgarın, Kıyı Ege’de güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (50-70 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” denildi.

Çanakkale’de hafta sonu hava durumu ile ilgili son dakika gelişmeleri ve detaylı bilgiler için bizi takip etmeye devam edin.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş