havadurum

Çanakkale Hava Durumu 19 Ocak

Çanakkale’de bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Çanakkale’de bugün kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış bekleniyor. İşte Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili tüm detaylar…

1320

Çanakkale’de yaşayan vatandaşlar, bugün hava durumu verilerini merak ediyor. Çanakkale’de bugün hava durumu nasıl olacak? Çanakkale’de bugün hangi ilçelerde yağmur yağacak? Çanakkale’de bugün sıcaklık kaç derece olacak? Çanakkale’de bugün nem oranı ne kadar olacak? Çanakkale’de bugün saatlik hava durumu nedir? İşte Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili tüm detaylar…

Çanakkale’de Bugün Hava Durumu Nasıl Olacak?

MGM’den alınan verilere göre, Çanakkale’de bugün hava durumu parçalı ve çok bulutlu olacak. Çanakkale’nin tüm ilçelerinde öğleden sonra kuvvetli rüzgar ve zaman zaman sağanak yağış etkili olacak. Rüzgarın saatte 50-80 km hıza çıkması beklendiğinden sarı kod uyarısı verildi.

Bugün Sıcaklık Kaç Derece Olacak?

Çanakkale’de bugün sıcaklık en yüksek 19, en düşük ise 14 derece olması bekleniyor. Çanakkale’de bugün sıcaklık mevsim normallerinin 5-8 derece üzerinde seyredecek.

Nem Oranı Ne Kadar Olacak?

Çanakkale’de bugün nem oranı %80 olacak. Çanakkale’de bugün nem oranı mevsim normallerinin üzerinde olacak.

Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili tüm detayları sizler için derledik. Çanakkale’de bugün kuvvetli rüzgar ve sağanak yağış bekleniyor. Çanakkale’de bugün sıcaklık ve nem oranı mevsim normallerinin üzerinde olacak. Çanakkale’de bugün saatlik hava durumu verilerini tablomuzda görebilirsiniz. Çanakkale’de bugün hava durumu nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmanızı tavsiye ederiz. Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili son gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş