havadurum

Çanakkale Hava Durumu 16 Şubat

Çanakkale’de 16 Şubat’ta hava durumu nasıl olacak? Yağmur devam edecek mi? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre Çanakkale’de 16 Şubat Cuma günü ve sonrasında beklenen hava durumu…

808

Çanakkale’de son günlerde yaşanan su baskınları ve taşkınlar vatandaşları tedirgin ederken, hava durumu verileri de merak konusu oldu. 16 Şubat Cuma günü Çanakkale’de hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olacak? Yağmurlu hava Cuma günü devam edecek mi? İşte yanıtları…

Çanakkale’de Hava Çok Bulutlu Olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale’de 16 Şubat Cuma günü hava çok bulutlu olacak. İl genelinde gece yarısı aralıklı yağışlar görülecek. Sıcaklık en yüksek 10, en düşük 6 derece olacak. Yağmur 00:00 ila 03:00 arasında yağacak. Sonrasında hava bulutlu olacak. Rüzgar saatte 15-20 km arasında esecek.

Çanakkale’de Yağmur Devam Edecek mi?

Çanakkale’de son günlerde yaşanan su baskınları ve taşkınlar nedeniyle vatandaşlar yağmurun ne zaman biteceğini merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 5 günlük hava tahminine göre, Çanakkale’de 16 Şubat Cuma günü yağmur gece yarısı sona erecek. Cumartesi günü hava açık olacak. Pazar günü ise parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Pazartesi ve Salı günleri de hava açık olacak. Sıcaklık ise hafta sonu 11-12 derece arasında seyredecek.

Çanakkale’de 16 Şubat Cuma günü hava çok bulutlu olacak. İl genelinde gece yarısı aralıklı yağışlar görülecek. Sıcaklık en yüksek 10, en düşük 6 derece olacak. Yağmur 00:00 ila 03:00 arasında yağacak. Sonrasında hava bulutlu olacak. Rüzgar saatte 15-20 km arasında esecek. Yağmur Cuma günü sona erecek. Hafta sonu hava açık olacak. Sıcaklık ise 11-12 derece arasında seyredecek.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş