havadurum

Çanakkale Hava Durumu 16 Mart Cumartesi

Baharın müjdecisi güneşli günler, Çanakkale’de kendini göstermeye başlıyor. Kışın soğuk ve gri günlerini geride bırakmaya hazırlanan kentte, 16 Mart Cumartesi günü hava durumu vatandaşlara güzel haberler veriyor.

387

Çanakkale sakinleri, hafta sonu planlarını yaparken gözlerini hava durumuna çevirdi. Ve nihayet beklenen haber geldi: 16 Mart Cumartesi günü, Çanakkale’de güneş yüzünü gösteriyor!

16 Mart 2024 Cumartesi: Güneşli ve açık bir gökyüzü, Çanakkale’de baharın habercisi olacak. Sıcaklıkların 5°C ile 16°C arasında değişmesi beklenirken, yağmur ihtimali bulutların arasında kayboluyor.

Güneşli Sabahlar

Cumartesi sabahı, güneşin ilk ışıklarıyla uyanacak olan Çanakkaleliler, 5°C’lik serin bir sabaha “Merhaba” diyecek. Ancak güneşin etkisiyle sıcaklıklar gün içinde 16°C’ye kadar yükselecek.

Rüzgarın Hafif Melodisi

Rüzgar, saatte 10-15 km hızla eserek, baharın taze nefesini şehre taşıyacak. Bu hafif esinti, hafta sonu aktiviteleri için ideal koşullar sunuyor.

Yağmursuz Hafta Sonu

Yağmur bulutlarına bu hafta sonu rastlamak zor. Gökyüzü, güneşin parıltısıyla birlikte açık ve net olacak. Çanakkale’de hava durumu, baharın gelişini müjdeleyen cinsten. Güneşli günlerin tadını çıkarın, hafta sonu için planlarınızı yapın ve baharın keyfini sürün.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş