havadurum

Çanakkale Hava Durumu 11 Şubat

Çanakkale’de hafta sonu hava durumu şaşırttı. 11 Şubat 2024 Pazar günü Çanakkale’de hava çok bulutlu ve sağanak yağışlı olacak. Sıcaklık ise mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Peki Çanakkale’de 11 Şubat 2024 Pazar günü sıcaklık kaç derece olacak? İşte detaylar…

818

Çanakkale’de hafta sonu hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre, 11 Şubat 2024 Pazar günü Çanakkale’de hava çok bulutlu ve sağanak yağışlı olacak. Sıcaklık ise mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Peki Çanakkale’de 11 Şubat 2024 Pazar günü sıcaklık kaç derece olacak? İşte detaylar…

Çanakkale’de 11 Şubat 2024 Pazar Günü Hava Durumu

Çanakkale’de 11 Şubat 2024 Pazar günü hava çok bulutlu ve sağanak yağışlı olacak. İl genelinde sıcaklık gündüz 19, gece en düşük 13 derece olacak. Akşam saatlerinde etkisini gösterecek olan sağanak yağış Pazartesi sabah saatlerine kadar devam edecek. Rüzgar saatte 30-50 km hızla esecek. Vatandaşların olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmaları öneriliyor.

Çanakkale’de Hafta Sonu Hava Durumu

Çanakkale’de hafta sonu hava durumu neden şaşırttı sorusunun cevabı ise şöyle: Çanakkale’de hafta içi sıcak ve yazdan kalma havayı görenler hafta sonunda da MGM verileri oldukça araştırmaya başladı. Ancak Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre, 11 Şubat 2024 Pazar günü Çanakkale’de hava çok bulutlu ve sağanak yağışlı olacak. Bu durum, hafta içi sıcaklığın 20 dereceyi aştığı Çanakkale’de vatandaşları şaşırttı.

Çanakkale’de hava durumu ile ilgili diğer bilgiler ise şöyle: Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 11 Şubat 2024 hava durumu raporunu paylaştı. 21 il için sarı kodlu uyarı yapılırken yağışların, Antalya, İzmir, Muğla, Edirne, Kırklareli ve Marmara’nın batısında sağanak şeklinde olması bekleniyor. Meteoroloji, rüzgarın; Marmara’nın batısı ile Kıyı Ege’de güneyli yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda da uyarıda bulundu.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş