havadurum

Çanakkale Hava Durumu 1 Şubat

Çanakkale’de bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji’den flaş uyarı! Hava sıcaklığı, rüzgar, nem oranı ve daha fazlası için tıklayın! Çanakkale’de Şubat ayının ilk günü parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı ise 8 derece ile 5 derece arasında değişecek. Meteoroloji, Çanakkale için önemli bir uyarıda da bulundu. Rüzgarın kuvvetli ve fırtına şeklinde eseceği belirtildi. Çanakkale’de Şubat ayının ilk haftası hava nasıl olacak? Detaylar haberimizde…

929

Çanakkale için Şubat ayının hava durumu raporu açıklandı. Peki 1 Şubat 2024 Perşembe günü Çanakkale’de hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen son dakika bilgilerine göre, Çanakkale’de bugün parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı ise 8 derece ile 5 derece arasında değişecek. Meteoroloji, Çanakkale için önemli bir uyarıda da bulundu. İşte detaylar…

Çanakkale’de Bugün Hava Sıcaklığı Kaç Derece Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çanakkale için Şubat ayının hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre, Çanakkale’de bugün parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı ise 8 derece ile 5 derece arasında değişecek. Çanakkale’de bugün en yüksek hava sıcaklığı 8 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 5 derece olarak ölçülecek. Nem oranı ise %73 seviyesinde olacak.

Meteoroloji’den Çanakkale İçin Önemli Uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çanakkale için önemli bir uyarıda da bulundu. Meteoroloji, Çanakkale’de bugün rüzgarın kuzeydoğu yönünden orta kuvvette eseceğini, zaman zaman kuvvetli rüzgar ve fırtına şeklinde hissedileceğini duyurdu. Meteoroloji, Çanakkale’de yaşayan vatandaşları rüzgarın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Çanakkale’de Şubat Ayının İlk Haftası Hava Nasıl Olacak?
Çanakkale için Şubat ayının ilk haftasının hava durumu raporu da belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale’de Şubat ayının ilk haftasında hava sıcaklığı 9 derece ile 6 derece arasında değişecek. Çanakkale’de Şubat ayının ilk haftasında hava durumu ise şöyle olacak:

2 Şubat 2024 Cuma: Bulutlu, 9 derece / 6 derece
3 Şubat 2024 Cumartesi: Parçalı bulutlu, 10 derece / 7 derece
4 Şubat 2024 Pazar: Parçalı bulutlu, 12 derece / 9 derece
5 Şubat 2024 Pazartesi: Açık, 11 derece / 9 derece
6 Şubat 2024 Salı: Parçalı bulutlu, 11 derece / 7 derece
7 Şubat 2024 Çarşamba: Parçalı bulutlu, 10 derece / 9 derece

Çanakkale Hava Durumu ile İlgili Son Gelişmeler

Çanakkale hava durumu ile ilgili son gelişmeleri sizler için takip ediyoruz. Çanakkale’de bugün ve yarın yaşanacak hava olaylarına dair son dakika haberleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında yayınlanıyor. Çanakkale hava durumu ile ilgili son gelişmeleri ve güncel bilgileri Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi’nden veya Yandex Hava Durumu’nden takip edebilirsiniz.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş