Çanakkale finale yükseldi

12 Dev Adam Basketbol Okulları 9. Türkiye Batı Şenliği müsabakaları sona erdi...

674
Çanakkale Basketbol’una bir başarı da 12 Dev Adam Basketbol Okullarından geldi. 18 Mart S.S. ve Anafartalar S.S.’da üç gün devam eden 9.Türkiye Şenliği Çanakkale 12 DABO’nun tüm maçlarını kazanmasıyla sona erdi...
 
 
Minik sporcular 3 gün boyunca kıyasıya mücadele etti. Organizasyon sonunda  Çanakkale ve Edremit takımları 12-14 Haziran 2012 tarihlerinde K.K.T.C.`de düzenlenecek olan Türkiye Ligi finallerine katılmaya hak kazandı.
 
Kapanış töreninde konuşma yapan 12 Dev Adam Basketbol Okulları Direktörü Samer Şenbayrak Çanakkale halkına şölene göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederek “Final günü bizleri yalnız bırakmayan Çanakkale Vali Yrd. Cemal Yıldızer, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nüammer Uslu`ya ,tüm antrenörlere, velilerimize ve basın mensuplarına teşekkür ederim” dedi.
 
Turnuvanın ardından katılan bütün sporculara organizasyon adına madalya verildi. Madalyaları; Vali Yrd.Cemal Yıldızer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri  Dr.Firuz Erdil, Nafız Köksal, 12 DABO Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Çetin Yıldız, 12DABO Anadolu Bölge Koordinatörü Ferhat Erdem, Çanakkale İl Temsilcisi Murat Firidinoğlu ve takımların bayan antrenörleri verdi. Turnuvada Çanakkale Ayvalık’ı 41-20, Emirdağ’ı 61-36 ve Manisa’yı 29-22 mağlup ederek, Edremit ekibiyle birlikte final grubuna yükseldi.
 
 
 
 
Paylaş