havadurum

Çanakkale Emniyet Müdürü Selim Arıcı kimdir?

Çanakkale'de, öğrencilerin geçtiğimiz günlerde Aydın'da KYK yurdunda meydana gelen asansör faciasını protesto etmek için gerçekleştirdikleri yürüyüşe, damga vuran isimlerden biri Çanakkale Emniyet Müdürü Selim Arıcı oldu.

2921

Çanakkale Emniyet Müdürü Selim Arıcı, öğrencilerin asansör faciasını protesto ettiği yürüyüşte gösterdiği örnek davranışla gündeme geldi. Peki, Selim Arıcı kimdir, nereli, kaç yaşında, ne mezunu? İşte Çanakkale Emniyet Müdürü Selim Arıcı hakkında merak edilenler…

Selim Arıcı nereli?

Selim Arıcı, aslen Afyonkarahisarlıdır. İlk, orta ve lise eğitimini memleketinde tamamlamıştır.

Selim Arıcı kaç yaşında?

Selim Arıcı’nın doğum tarihi ve yaşı hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak 2023 yılında Çanakkale İl Emniyet Müdürü olarak atandığına göre, en az 40 yaşında olduğu tahmin edilmektedir.

Selim Arıcı ne mezunu?

Selim Arıcı, polis akademisi mezunudur. Polislik mesleğine 1998 yılında başlamıştır.

Selim Arıcı’nın kariyeri nasıl?

Selim Arıcı, polislik mesleğine başladığından bu yana birçok ilçede emniyet müdürü olarak görev yapmıştır. Yeni atanmış olduğu Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü göreviyle, bir kez daha gündeme geldi.

Selim Arıcı neden gündem oldu?

Selim Arıcı, 25 Ekim 2023 tarihinde Çanakkale’de öğrencilerin Aydın’da KYK yurdunda meydana gelen asansör faciasını protesto etmek için gerçekleştirdikleri yürüyüşe gösterdiği örnek davranışla gündem oldu. Öğrencilerin yürüyüş güzergahında polislerin herhangi bir müdahalesi olmadı. Öğrencilerin taleplerini dinleyen Arıcı, eylemin ardından yurtlarına güvenli şekilde geri dönmeleri içinde gerekli önlemleri aldırdı. Çanakkale’nin yeni Emniyet Müdürü Arıcı sosyal medyada da büyük beğeni topladı.

Selim Arıcı’nın özel hayatı nasıl?

Selim Arıcı, evli ve iki çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilen Selim Arıcı’nın hobileri arasında kitap okumak ve spor yapmak vardır.(Erhan Taylan)

Paylaş