havadurum

“Çanakkale elçisi olarak sizlere önemli misyon düşüyor”

ÇOMÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde düzenlenen Mezun ve Kariyer Buluşması’nda Rektör Erenoğlu, “32 yıllık bir üniversiteyiz ve çok büyük bir aileyiz” dedi.

451

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Mezun ve Kariyer Buluşması’ etkinliği gerçekleşti. Yurtdışında Lisansüstü Eğitim, Akademik Kariyer, Kamu ve Özel Sektörde Kariyer başlıklarının konuşulduğu etkinliğe; Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal, Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Prof. Dr. H. Levent Dalyancı, Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Veli Yılancı, Genel Sekreter Oğuz Ünal, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

“Mezuniyet sonrası üniversitemizle olan aidiyetinizin devam etmesi çok çok önemli”

Rektör Erenoğlu, “Eğitim, öğretim, araştırma, geliştirme ve toplumsal katkı etkinliklerimizin tümünde mevcut ve mezun öğrencilerimiz etkin paydaşlarımız. Ulusal ve uluslararası ölçekte çok sayıda nitelikli faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Mezuniyet sonrası üniversitemizle olan aidiyetinizin devam etmesi çok çok önemli. 32 yıllık bir üniversiteyiz ve çok büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin dışarıya açılan yüzü olarak siz mezunlarımız olarak hem Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi elçisi hem de Çanakkale elçisi olarak sizlere önemli misyon düşüyor” sözlerine yer vererek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Pilav ikramı ve müzik dinletisi ile program son buldu.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş