Çanakkale`de spor

Çanakkale kulüpleri için yine zorlu geçecek bir hafta sonu başlıyor. Dardanelspor, Ç.Belediyespor, Bozcaadaspor, Bigaspor, Onsekiz Mart Üniversitesi ve Ç.Boğazgücü iç ve dış sahalarda birbirinden kritik maçlarda puan arayacaklar

551
 
Dardanelspor;
3.lig,2.grupta zirve mücadelesi veren Kırmızı-Beyazlı takım maratonun bitimine 4 hafta kala, 13 Nisan 2013 cumartesi günü (Yarın) saat 14.30`da İskenderun`un 5 Temmuz Stadı`nda İskenderunspor 1967 takımı ile karşılaşacak. Ligden düşmesi hemen hemen kesinleşen ev sahibi takım karşısında puan kaybına tahammülü kalmayan Ç.Dardanelspor sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Kırmızı-Beyazlı takımın rakibi konumunda olan lider Aydınspor 1923 Adnan Menderes Stadı`nda dişli rakip Batman Petrolspor`la karşılaşacak
 
Çanakkale Belediyespor;
Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Liginde final grubuna yükselen Mavi-Beyazlı takım, 1.lige terfi maçlarını 14,15,16 Nisan 2013 (pazar-pazartesi-salı) tarihleri arasında Alanya`da yapacak. Finallere, Çanakkale Belediyespor`la birlikte Karşıyaka, Halk Bankası ve Salihli Belediyespor katılacak. Lig sistemine göre yapılacak müsabakalar sonunda ilk 2 sırayı alan takımlar 1.lige yükselecek.
 
Bozcaadaspor - Bigaspor;
Bu sezon Bölgesel Amatör Ligin 9. grubunda yer alan Çanakkale ekipleri Bozcaadaspor ile Bigaspor kritik bir dönemden geçiyor. Statü gereği birinin BAL`da kalacağı, diğerinin Çanakkale Süper Amatör Lig Şampiyonu ile baraj maçı oynayacağı gerçeği bu iki takımı diken üstünde tutuyor. 14 Nisan 2013 pazar günü saat 14.30`da başlayacak maçlarda 30 puanlı Bigaspor İlyas Bayram Stadı`nda Mudanyaspor`u konuk ederken, 31 puana sahip Bozcaadaspor Bursa`da Yenişehir Belediyespor`un misafiri olacak.
 
Onsekiz Mart Üniversitesi;
Bu yıl kurulan Türkiye Üniversiteler arası Basketbol Erkekler Liginde grubunun son maçını yapacak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi deplasmana çıktı. ÇÖMÜ bugün Burdur`da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ile karşılaşıyor. Trakya Üniversitesinin tüm maçlarını kazanarak bir üst tura yükseldiği ligde Onsekiz Mart Üniversitesi de grupların en iyi ikincilerinden olup, tur atlamak istiyor.
 
Çanakkale Boğazgücü;
Çanakkale Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi A grubunda bu sezon oynadığı tüm maçlarını kazanan Çanakkale Boğazgücü 13 Nisan 2013 cumartesi günü saat 13.00`de İzmir`de Bucalı Engelliler takımı ile karşılaşacak. Boğazgücü`nün bu müsabakadan da galibiyetle ayrılması bekleniyor.
Paylaş