havadurum

Çanakkale'de Polis Ekipleri Son Bir Ayda 21 Olaya Müdahale Etti

Çanakkale polis ekipleri, suçla mücadeleyi sürdürüyor. Emniyet güçleri, son bir ayda 21 olaya müdahale etti.

989

Çanakkale'de polis ekipleri son bir ay içerisinde şehir genelinde meydana gelen çeşitli suçlara karşı başarılı operasyonlar gerçekleştirdi. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'nün raporuna göre, polis ekipleri 21 olaya müdahale ederken, bu olaylarla bağlantılı 26 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği’nin Katkıları

Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği, 1 Ocak - 1 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen 8 olayda 10 şüpheliyi tespit ederek işlem yaptı. Bu operasyonlarda, 2 adet papağan, 3 adet sigara sarma makinesi, 91 bin 400 adet makaron, 10 kilogram kıyılmış tütün, 9 adet elektronik sigara, 569 paket kaçak sigara ve 180 paket sigara sarma kağıdı ele geçirildi.

Mali Suçlar 6 ayrı olaya müdahale etti

Mali Suçlar Büro Amirliği ise 6 ayrı olaya müdahale ederek 9 şüpheliyi yakaladı. Operasyon sonucunda, 4 şüpheli tutuklandı.

Operasyonlarda Ele Geçirilenler

Organize Suçlar Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonlarda ise 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet (SKM) suçundan kaynaklanan 7 olaya müdahale edildi. Bu operasyonlarda, 2 adet av tüfeği, 1 adet uzun namlulu (hafif makineli tüfek) silah, 7 adet tabanca, 9 adet tabanca şarjörü, 71 adet tabanca fişeği, 1 adet komando bıçağı ve 2 adet boş mayon kutusu ele geçirildi.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, şehrin güvenliği ve huzuru için operasyonların aralıksız devam edeceğini belirtti.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş