havadurum

Çanakkale’de Muhtarlar Günü törenle kutlandı

Çanakkale Valiliği önünde gerçekleştirilen törene Vali Yardımcısı, Belediye Başkan Yardımcısı, İl Milli Eğitim Müdürü, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda muhtar katıldı. Çanakkale’de Muhtarlar Günü törenle kutlandı.

1228

19 Ekim Muhtarlar Günü, Çanakkale Valiliği önünde gerçekleştirilen coşkulu bir Çelenk Sunma Töreni ile kutlandı. Mahalle ve köy muhtarlarının yoğun katılımıyla gerçekleşen bu anlamlı etkinlik, 1829 yılından bu yana devam eden Muhtarlık Kurumu'nun önemini vurguladı. Çanakkale Valiliği önünde gerçekleşen törene Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Çanakkale Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Arslan, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Çelenk Sunma Töreni ve Katılımcılar

Çelenk Sunma Töreni, Çanakkale Valiliği önünde başladı. Çanakkale Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Arslan, törenin açılışını Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak gerçekleştirdi. Törende, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından katılımcılar saygı duruşunda bulundu.

Protokol ve Muhtarlar Bir Araya Geldi

Tören sona erdikten sonra, protokol üyeleri ve mahalle/köy muhtarları, Çanakkale Valiliği Binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu anlamlı buluşma, Muhtarlar Günü'nün bir arada coşkuyla kutlandığını gösterdi. (Damla Yeltekin)

Paylaş