havadurum

Çanakkale’de merakla beklenen etkinlik: Oyuncağım Müzede!

Çanakkale Belediyesi her yıl geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Tahta At Çocuk Şenliği etkinliklerine bu yıl Halk Bahçesi’nin yanı sıra farklı mekanları da bünyesine ekliyor.

860

Çanakkale Belediyesi, geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Tahta At Çocuk Şenliği'ni bu yıl daha da genişleterek düzenliyor. Halk Bahçesi'nin yanı sıra farklı mekanların da eklenmesi planlanıyor. Şenlik kapsamında, Çanakkale'nin merkez mahallelerinde ve müzelerde çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Yeni Mekanlar Katılıyor

Çanakkale Kent Müzesi ve Arşivi, şenlik için özel bir oyuncak sergisi düzenlemeye hazırlanıyor. Bu sergi, 16-29 Şubat 2024 tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak. Sergi için oyuncak bağışı yapmak isteyenler, belirtilen tarihler arasında müzeye getirebilirler.

Oyuncak Bağışı Detayları

Müze, sergi için teslim alınacak oyuncakları belirli kriterlere göre seçecek. Oyuncakların temiz, sağlam ve özgün olmasına özen gösterilecek. Sergilenmek üzere seçilen oyuncaklar, belirtilen tarihler ve saatler arasında Kent Müzesi ve Arşivi'nde toplanacak.

Kamuoyuna Duyuru

Seçilen oyuncakların listesi, Çanakkale Belediyesi tarafından kamuoyuna duyurulacak. Bu duyuruyla birlikte, şenlik için sergilenecek özel oyuncakların hangileri olduğu açıklanacak.

Son Katılım Tarihi ve Saatleri

Oyuncak bağışı ve sergileme için son tarih 29 Şubat 2024 olarak belirlenmiştir. Kent Müzesi ve Arşivi, bu tarihler arasında Pazartesi hariç her gün 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecektir.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş