havadurum

Çanakkale'de Bugün Hava Durumu 9 Ocak

Çanakkale’de bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son açıklamaya göre, Çanakkale’de bugün hava durumu karla karışık yağmur şeklinde olacak. Sıcaklık 8 dereceye kadar düşecek. Rüzgar ise saatte 16 kilometreye ulaşacak. Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili detaylar haberimizde.

906

Çanakkale’de bugün hava durumu merak ediliyor. Çanakkale’de bugün hava durumu, kış mevsiminin etkisini gösteriyor. Çanakkale’de bugün hava durumu, karla karışık yağmur şeklinde olacak. Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son açıklamaya göre, Çanakkale’de bugün hava durumu, sıcaklığın 8 dereceye kadar düşeceği ve rüzgarın saatte 16 kilometreye ulaşacağı belirtildi. Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Çanakkale’de Bugün Hava Karla Karışık Yağmur

Çanakkale’de bugün hava durumu, karla karışık yağmur şeklinde olacak. Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Çanakkale’de bugün hava durumu, saat 00:00 itibariyle hafif yağmur olarak başlayacak ve gün boyunca karla karışık yağmura dönüşecek. Çanakkale’de bugün hava durumu, akşam saatlerinde ise kar şeklinde devam edecek.

Sıcaklık 8 Dereceye Düşecek

Çanakkale’de bugün hava durumu, sıcaklığın 8 dereceye kadar düşeceği şeklinde olacak. Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü sitesinde yer alan bilgilere göre, Çanakkale’de bugün hava durumu, en düşük sıcaklığın 0 derece, en yüksek sıcaklığın ise 8 derece olacağı belirtildi. Çanakkale’de bugün hava durumu, dünün sıcaklığına göre 8 derece daha soğuk olacak.

Rüzgar Saatte 16 Kilometreye Ulaşacak

Çanakkale’de bugün hava durumu, rüzgarın saatte 16 kilometreye ulaşacağı şeklinde olacak. Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili Mynet Hava Durumu3 sitesinde yer alan bilgilere göre, Çanakkale’de bugün hava durumu, rüzgarın güneybatı yönünde 1.39 kilometre/saat hızında esmeye başlayacak ve gün içinde kuzeybatı yönüne dönerek 16 kilometre/saat hızına ulaşacak. Çanakkale’de bugün hava durumu, rüzgarın en güçlü ani rüzgarın ise 16 kilometre/saat olacağı belirtildi.

5 Günlük Tahmini Hava Durumu

Çanakkale’de hava durumu 5 günlük tahmini ise şöyle:

  • Pazartesi: Karla karışık yağmur, en yüksek 6 derece, en düşük 0 derece.
  • Salı: Az bulutlu, en yüksek 8 derece, en düşük 3 derece.
  • Çarşamba: Parçalı bulutlu, en yüksek 4 derece, en düşük -1 derece.
  • Perşembe: Parçalı bulutlu, en yüksek 6 derece, en düşük 3 derece.
  • Cuma: Parçalı bulutlu, en yüksek 10 derece, en düşük 7 derece.

Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili son bilgileri sizlerle paylaştık. Çanakkale’de bugün hava durumu, karla karışık yağmur, sıcaklığın 8 dereceye düşmesi ve rüzgarın saatte 16 kilometreye ulaşması şeklinde olacak. Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz. Hava durumu ile ilgili yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş