havadurum

Çanakkale'de Bugün Hava Durumu 5 Ocak

Çanakkale’de bugün hava durumu nasıl olacak? Güneşli ve sıcak bir gün sizi bekliyor! Sıcaklık 10 derece ile 19 derece arasında değişecek. Yağış olasılığı ise sadece %5. Peki, Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili başka neler bilmek istersiniz? İşte size Çanakkale’de bugün hava durumu hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

932

Çanakkale’de bugün hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale’de bugün güneşli bir gün yaşanacak. Sıcaklık 10 derece ile 19 derece arasında değişecek. Yağış olasılığı ise sadece %5. Peki, Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili başka neler bilmek istersiniz? İşte size Çanakkale’de bugün hava durumu hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Çanakkale’de Bugün Hava Durumu Güneşli ve Sıcak

Çanakkale’de bugün hava durumu güneşli ve sıcak olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale’de bugün saat 10:00 itibariyle hava sıcaklığı 10 derece, hissedilen sıcaklık ise 9 derece. Nem oranı %65, rüzgar hızı ise 8 km/sa. Hava durumu simgesi ise güneşi gösteriyor.

Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili en yüksek sıcaklık ise 19 derece olacak. Bu sıcaklık, saat 15:00 civarında görülecek. En düşük sıcaklık ise 10 derece olacak. Bu sıcaklık, saat 08:00 ve 23:00 civarında görülecek. Hissedilen sıcaklık ise en yüksek 18 derece, en düşük 9 derece olacak.

Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili yağış olasılığı ise sadece %5. Bu da demek oluyor ki, Çanakkale’de bugün hava durumu neredeyse yağışsız olacak. Yağış miktarı ise 0 mm olacak. Bu da demek oluyor ki, Çanakkale’de bugün hava durumu kuru olacak.

Çanakkale’de Gün Doğumu ve Gün Batımı Saatleri

Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili bir diğer önemli bilgi ise gün doğumu ve gün batımı saatleri. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale’de bugün gün doğumu saat 08:30, gün batımı saat 18:06 olacak. Bu da demek oluyor ki, Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili gün ışığı süresi 9 saat 36 dakika olacak.

Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili gün doğumu ve gün batımı saatleri, güneşin konumu ve yönü ile ilgili de ipuçları veriyor. Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili güneş, saat 08:30’da doğarken, güneydoğu yönünde olacak. Saat 15:00’da ise, güney yönünde olacak. Saat 18:06’da batacakken, güneybatı yönünde olacak.

Hafta Sonu Çok Bulutlu

Çanakkale’de bugün hava durumu ile ilgili son olarak, 5 günlük hava tahminine bakalım. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Çanakkale’de 5 günlük hava tahmini şöyle:

  • Yarın, 6 Ocak 2024 Cumartesi günü, az bulutlu, en düşük 15 derece, en yüksek 19 derece, yağış olasılığı %10.
  • Pazar, 7 Ocak 2024 Pazar günü, çok bulutlu, en düşük 14 derece, en yüksek 17 derece, yağış olasılığı %20.
  • Pazartesi, 8 Ocak 2024 Pazartesi günü, parçalı bulutlu, en düşük 13 derece, en yüksek 18 derece, yağış olasılığı %10.
  • Salı, 9 Ocak 2024 Salı günü, az bulutlu, en düşük 14 derece, en yüksek 19 derece, yağış olasılığı %5.
  • Çarşamba, 10 Ocak 2024 Çarşamba günü, güneşli, en düşük 15 derece, en yüksek 20 derece, yağış olasılığı %0.

Çanakkale’de 5 günlük hava tahmini ile ilgili dikkat çeken nokta, hafta sonu çok bulutlu olması. Bu da demek oluyor ki, Çanakkale’de hafta sonu hava durumu ile ilgili yağış ihtimali artıyor. Ancak, yağış olasılığı yine de %20’nin altında. Bu da demek oluyor ki, Çanakkale’de hafta sonu hava durumu ile ilgili yağış miktarı az olacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş