havadurum

Çanakkale'de Bugün Hava Durumu 4 Ocak

Çanakkale’de bugün hava durumu sıcaklığı rekor kırdı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün Çanakkale’de en yüksek sıcaklık 19 derece, en düşük sıcaklık 8 derece olarak duyurdu. Hava durumu parçalı bulutlu, yağış beklenmiyor. Çanakkale’de bugün hava durumu, yarın ve 5 günlük tahminde nasıl olacak? İşte detaylar…

733

Çanakkale’de bugün hava durumu sıcaklığı 19 dereceye ulaştı ve Ocak ayı için rekor kırdı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne göre, bugün Çanakkale’de en yüksek sıcaklık 19 derece, en düşük sıcaklık 8 derece olarak ölçüldü. Hava durumu parçalı bulutlu, yağış beklenmiyor.

Güneşli Bir Gün Sizi Bekliyor!

Çanakkale’de bugün hava durumu, güneşli ve ılık bir günün habercisi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre, Çanakkale’de bugün sıcaklık en yüksek 19 dereceye kadar çıkacak. En düşük sıcaklık ise 8 derece olacak. Çanakkale’de bugün hava durumu, güneşli bir günün habercisi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre, Çanakkale’de bugün sıcaklık en yüksek 19 dereceye kadar çıkacak. En düşük sıcaklık ise 8 derece olacak.

Çanakkale’de bugün hava durumu, rüzgarın da etkisiyle hissedilen sıcaklığı değiştirecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre, Çanakkale’de bugün rüzgar hızı 8 km/sa civarında olacak. Rüzgar yönü ise güneybatıdan esmeye devam edecek. Çanakkale’de bugün hava durumu, rüzgarın da etkisiyle hissedilen sıcaklığı değiştirecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre, Çanakkale’de bugün rüzgar hızı 8 km/sa civarında olacak. Rüzgar yönü ise güneybatıdan esmeye devam edecek.

Çanakkale’de bugün hava durumu, yağış ihtimalini de göz önünde bulunduruyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre, Çanakkale’de bugün yağış olasılığı yüzde 8 civarında. Yağışın miktarı ise çok az olacak. Çanakkale’de bugün hava durumu, yağış ihtimalini de göz önünde bulunduruyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre, Çanakkale’de bugün yağış olasılığı yüzde 8 civarında. Yağışın miktarı ise çok az olacak.

Çanakkale’de bugün hava durumu, güneşin doğuşu ve batışı saatlerini de belirliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre, Çanakkale’de bugün güneşin doğuşu saat 08:37’de, batışı ise saat 18:01’de olacak. Çanakkale’de bugün hava durumu, güneşin doğuşu ve batışı saatlerini de belirliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre, Çanakkale’de bugün güneşin doğuşu saat 08:37’de, batışı ise saat 18:01’de olacak.

Hava Durumu Yarın Nasıl Olacak?

Çanakkale’de bugün hava durumu sıcaklığı rekor kırarken, yarın nasıl olacağı merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çanakkale’de yarın hava durumu tahminini de paylaştı. Buna göre, Çanakkale’de yarın hava durumu sıcaklığı 17 derece, en düşük sıcaklık 12 derece olacak. Hava durumu parçalı bulutlu, yağış ihtimali düşük olacak.

Çanakkale’de yarın hava durumu, bugüne göre 2 derece daha düşük olacak. Ancak, Ocak ayı için hala yüksek bir sıcaklık değeri olacak. Çanakkale’de yarın hava durumu nem oranı ise %75 olarak öngörülüyor. Çanakkale’de yarın hava durumu rüzgar hızı ise güneybatı yönünde 1.39 km/sa olacak.

5 Günlük Tahmin

Çanakkale’de bugün hava durumu sıcaklığı rekor kırarken, 5 günlük tahmin de merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çanakkale’de 5 günlük hava durumu tahminini de yayınladı. Buna göre, Çanakkale’de 5 günlük hava durumu şöyle olacak:

  • 5 Ocak: En yüksek sıcaklık 19°C, en düşük sıcaklık 14°C, hava durumu parçalı bulutlu
  • 6 Ocak: En yüksek sıcaklık 18°C, en düşük sıcaklık 13°C, hava durumu bulutlu
  • 7 Ocak: En yüksek sıcaklık 16°C, en düşük sıcaklık 10°C, hava durumu yağmurlu
  • 8 Ocak: En yüksek sıcaklık 13°C, en düşük sıcaklık 8°C, hava durumu parçalı bulutlu
  • 9 Ocak: En yüksek sıcaklık 14°C, en düşük sıcaklık 10°C, hava durumu bulutlu

Çanakkale’de 5 günlük hava durumu tahminine göre, sıcaklıkların düşmeye başlayacağı ve yağışlı günlerin artacağı görülüyor. Çanakkale’de 5 günlük hava durumu tahmininde, en yüksek sıcaklık 19 derece, en düşük sıcaklık 8 derece olarak belirlendi. Çanakkale’de 5 günlük hava durumu tahmininde, hava durumu parçalı bulutlu, bulutlu ve yağmurlu olarak değişecek.

Sonuç Paragrafı

Çanakkale’de bugün hava durumu, kış mevsimine rağmen güneşli ve ılık bir gün olarak kayıtlara geçti. Ancak yarından itibaren hava sıcaklığının düşeceği ve yağışlı havanın etkili olacağı uyarısı yapıldı. Çanakkaleliler, güneşli havanın keyfini çıkarırken, yarın için de tedbirli olmaları gerektiğini belirttiler.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş